Manín 2012
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Scorpion.11
Re: Manín 2012
Mipo neblblni ještě i ty Už jsem to někde psal, že jsi to schválně nezměnil a měl jsi důvod to pozměnit, takže nevidím důvod proč by jsi měl toho nechávat. Já nevím proč se každý hned uráží a všeho nechává či se vším končí Hold kdo bude moci zajistí si volno a dojede a ostatní kdo nebude moci pozměnit volno či jiné aktivity zůstanou doma a nebo zajedou na jiný srazík.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Neurážam sa, beriem to rovnako ako ty - kto chce príde, komu sa nedá nepríde. Žiadne emócie. Jednoduché ako facka. Tento zraz je, ale posledný v mojej réžii. Nechcem to v budúcich rokoch riešiť.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mipo píše:Neurážam sa, beriem to rovnako ako ty - kto chce príde, komu sa nedá nepríde. Žiadne emócie. Jednoduché ako facka. Tento zraz je, ale posledný v mojej réžii. Nechcem to v budúcich rokoch riešiť.
Ano ... Michale, na to máš právo ako každý jiný a My klucí a dívky z Čech si slibujeme, že se najde podobný obětavec jakým jsi byl ty a Manínské zrazy budou i nadále
Tento letošní dokonči v tom termínu jaký ti vyhovuje a na další bude celý rok času dost . Hezký den všem a na Manín se už těšíme ahoj " Vazoun s Aničkou "
Potrvzuji, Olšovec mě zlákal na další vychytávky a na další sraz určitě přijedu vytuněnej a s dalším kámošem, co si koupil krásný AveoAlex Crouze píše:My jsme nepřijeli soutěžit ani do Olšovce, ale jen se ukazat a zjistit nějaké další vychytavky na autech a poznat nove blazny do Chevroletu, což se myslím povedlo a z me strany spokojenost Manin na 99procent jak říka Sergej ( zaleží jak to bude v práci )Scorpion.11 píše:to klidně můžete a budete vítáni, ale Manín je pouze v duchu rodinného setkání, takže tam se nesoutěžíSERGEJ_3 píše:My s ALEXem dorazime na 99% taky
Chevy Spark - limitovaná edice 100 - žabáček (zelená metalíza)
Vím, že jako "začátečník" chevroleťák moc do toho nemohu kecat, vím jen, že původní termín pro mne byl - jedu já i kamarád, kterého jsem chtěl s jeho Aveem dostat na první sraz. Nový termín a je mi to líto - nevyhovuje - jsem v té době na Madeiře k mé smůle bez auutíčka - snad budou mít v půjčovně chevyho. No, tak snad jindy a do té doby to snad už nebude žádná rozhádaná chevroleťácká parta. Mimochodem na Olšovci jsem byl hodně zklamaný - nic se tam celý den nedělo, jen jedna jízda. A protože jsem se tam s nikým neznal, neměl jsem se tam s kým bavit. Proto se těším na další sraz, protože tam už pojedeme s dvěmi auty - kamarádi na chevroletech
Upřímně, co jsi čekal, že se bude dít? není to tuning sraz
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ani ja som nikoho nepoznal na svojom prvom zraze v Olsoviach Ale nelutoval som nic co sa cez den stalo. Vtedy sa este davali ceny za najkrajsie auto a tak. My sme rodinka, v ktorej ide skor o kecanie, jedenie, pitie, a predstavovanie aut ako sprinty a podobne ale keby bol priestor tak nie som ani proti slalom, co najtesnejsie zacvuat atd atd ale nechyba mi to.kubla111 píše:Vím, že jako "začátečník" chevroleťák moc do toho nemohu kecat, vím jen, že původní termín pro mne byl - jedu já i kamarád, kterého jsem chtěl s jeho Aveem dostat na první sraz. Nový termín a je mi to líto - nevyhovuje - jsem v té době na Madeiře k mé smůle bez auutíčka - snad budou mít v půjčovně chevyho. No, tak snad jindy a do té doby to snad už nebude žádná rozhádaná chevroleťácká parta. Mimochodem na Olšovci jsem byl hodně zklamaný - nic se tam celý den nedělo, jen jedna jízda. A protože jsem se tam s nikým neznal, neměl jsem se tam s kým bavit. Proto se těším na další sraz, protože tam už pojedeme s dvěmi auty - kamarádi na chevroletech
Cize musis byt aktivny ty a dat sa do rozhovoru a podobne Ja som sa am hned s kazdym rozpraval a ver mi ze na druhy den vedeli vsetci kto som
Manin sa nesie v podobnom duchu. Je daka ta spanila jizda a potom opekame kecame atd atd Ale kazdemu daco ine vyhovuje
Ja mam na manin smolu a druhy krat po sebe nepojdem Aspon mam zas cas dat auto do poriadku
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
čo Foxo neprídeš ani nevrav
- Scorpion.11
Bohužel nebude sám co nepřijede letos na Manín
Naposledy upravil(a) Scorpion.11 dne ned čer 24, 2012 21:53, celkem upraveno 1 x.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
hmmm koukám že aveáci budou chybětScorpion.11 píše:Bohužel nebude sám co nepřijede letos na Manín-P
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
čo už ani Ty čo ste sa dohodli vari nekončíte ako Habera ináč bol super
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
No bohuzial tento termin vyzera tak ze ak vsetko pojde OK tak budem mimo Slovenska.HusarJan píše:čo Foxo neprídeš ani nevrav
Seat Altea XL 1,6 TDI
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vás všechny a mám dotaz vidím , že většině z Vás ... by vyhovoval ten původní termín navržený " Vojtou " určitě by " Michalovi alias Mipo " nevadilo kdyby se někdo ze Slovenských kolegů poblíže Povážské ... obětoval a dotáhnul zraz do konce , vždyt' stále snad ještě platí , že menšina se přizpůsobí většině ?! Nechejte si to prosím projít hlavou ... času je stále dosti ahojky Vazoun
......................
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
......................
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
No za mně a kamaráda určitě - původní termín (HLASUJI-ANO 2x)
také bych bral původní termín ale Mipo má nějakou firemní akci,takže to asik nedopadne
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg