Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
a očem je řeč honem stím sem
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
tak se vrať o pár stránek dál... ale já jsem v tom neviněsandruš píše:Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
jakej podraz????Jajuska95 píše:To je ale podraz.. Fitty se bál, že se mu na srazu nebudeš věnovat, tak jsem navrhla, že vás zamkneme v pokoji..Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
Jajuska95 píše:To je ale podraz.. Fitty se bál, že se mu na srazu nebudeš věnovat, tak jsem navrhla, že vás zamkneme v pokoji..Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
Fitty píše:tak se vrať o pár stránek dál... ale já jsem v tom neviněsandruš píše:Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
Fitty píše:jakej podraz????Jajuska95 píše:To je ale podraz.. Fitty se bál, že se mu na srazu nebudeš věnovat, tak jsem navrhla, že vás zamkneme v pokoji..Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
Fitty píše:Jájuš promiň
superJajuska95 píše:Omluva se přijímá..Fitty píše:Jájuš promiň
sandruš píše:Jajuska95 píše:To je ale podraz.. Fitty se bál, že se mu na srazu nebudeš věnovat, tak jsem navrhla, že vás zamkneme v pokoji..Fitty píše:broučku mě se neptej to jájuš s tím přišla já ji to vymlouval ale nedala si říct
pokud tam bude tak se strácet nebudu
kam deš nikamJajuska95 píše:A vůbec, mizím, nechám vás tady samotné.. Dobrou noc..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |