Bud nechat zaválcovat vnitřní strany,ta hranka co přesahuje do podběhu,nebo to celé nechat vytáhnout o cca 1-2cm ven. Na 15" bych dával minimálně 195/50. 185/50 je atip a budou dražší než 195/50 a taky se budou hůř shánět. Přední kola jsou většinou o.k. teda pokud tam necpeš jako já do Kadetta 225/40/17 ,ale to už byl extrém. Do zadu jsem dal 245/40/17 a lemy museli ven o 6 cm. Teda respektive blatníky.Jana_ píše:Co to obnáší to "vytáhnout zadní lemy" a co přední?Tam se ty kola vejdou?Petr Soukup píše:Ahoj Jani,tak alu kola mají rozteč 4x100 astředová díra je stejná jako na Nexii,tedy i jako na Opelu. No nevím 14" tam půjdou v pohodě. Gumy 185/60 R 14. Ale 15",už by asi potřebovali vytáhnout zadní lemy.
A co v případě, že by se tam daly 15" ráfky a na ně gumy 185/50 R15?
TUNING DO 2000?JEŽÍŠEK -aspon tak tento prispevok zacinal :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
A co lak? to se to nepoškrábe?A na kolik ta sranda vyjde?Pochybuju, že se to dělá doma na koleni [/quote]Pokud to udělá profik,tak se nepoškodí ani lak. Já tenkrát nechal vše předělat,tzn výměna zadních lemů a vytažení předni¨ích blatníků.oc to nestálo,protože to dělal kamarád. Ted mám na Nexii 185/60 R14 a stačí to. Mrkni na vaše auta atam ji najdeš vpříspěvku"moje nexia". 15"jsou do města až moc. A hlavně veškeré díry a kamínky jsou pak moc cítit.
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ale ak pošporíš tak mu kúp totohttp://www.youtube.com/watch?v=-J_Yc5wD ... ed&search=
Já jel v levým 170 a málem jsem spolknul i cígo. Připadal jsem si jak ve vlaku. tadam tadam,tadam tadam. A k těm "gumám",není to lepší bez nich?Jana_ píše:To musíš jezdit v levým a tak 140-160km/h, aby tě nechtělo moc aut předjíždětPetr Soukup píše:to Jana s tou D1 s tebou plně souhlasím. Hlavně že platíme 900kč ročně za známku,ale takovej tankondrom jako je D1 to je zážitek. Za to by měli platit oni nám,že tam jezdíme. Já telefonoval se šéfem a tak jsem vživotě nekoktal.
Na to jsme přišli asi po 2km, když jsme si mysleli, že máme prasklé kolo