Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak tohle se ale muze stat hlavne v elektru ktere prodavaji treba v Tescu nebo podobnych obchodacich...to elektro tam prodavaji lide kteri zaroven prodavaji nabytek nebo neco podobneho...mala elektra si tam jen tak nejakeho blbce nevemou...ja nerikam,ze vim vsechno...nevim zdaleka vsechno,ale zajimam se o to a neco o tom vim...a tak me ta prace bavi...mrk píše:no ja tych bodov mam malo a ani ma to netrapi, kupujem vacsinou Tesco benzin, ale chcel som shell lebo s tou zlavou to vychadzalo lacnejsie a sem tam beriem Shell tak na precistenie, lebo Tesco ma smejd, ale chcel som konecne z nich nieco mat a nakoniec mam z toho zase len prd, kupoval som 30litrov, tak som vlastne len neziskal 60Sk, ale nahnevalo ma to
predajcovia elektroniky, to mam tiez zazitok cerstvy, casto kvalifikacia sa rovna nule, kludne tam moze predavat predavcka z potravin. chcel som DAT pásku, ja viem ze to v dnesnej dobe vedie malo ktory obchod, ale predavac o takej ani v zivote nepocul a nevedel o co sa jedna a to mal uz po tridsiatke, takze ak sa elektronike aspon trosku venoval tak o tom uz musel nieco pocut. nakoniec priatelka zohnala v nemecku v prvom obchode do ktoreho prisla.
Jojo když oni tam mají ty našplapávací klipsny a než to nasaděj, tak to trvá....já to dělám tak, že když je nemůžu předjet (třeba ten peloton), tak se za ně pověsím a troubím....a troubím....dokud se neseřadí a můžu pokračovat....a když jedu na skútru, tak jim hodím myškuKessler píše:- při rozjezdu od semaforů NENÍ povoleno kolíbat se přes celou silnic jen proto, že jsem idiot a mám tam příliš těžký převod...
...
to jsou tzv. pasivní sebevrazi - čekatelé!alvin píše:Niektorí chodci a cyklisti sú nielen najslabší,ale aj najblbší účastníci premávky,česť výnimkám.Ja za neznášam,keď v hustej tme sa mihne tmavý prízrak,absolútne neosvetlený cyklista,ani len odrazka a ešte v tmavom oblečení,na takého si vždy posvietim diaľkovými![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |