Chevrolet sraz Litoměřice 23.9.2012 - Foto str.33

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

Kdy chcete aby se sraz uskutečnil?

Srpen
5
17%
Září
11
37%
Říjen
1
3%
Je mi to jedno
13
43%

Celkem hlasů: 30

Marphy

Re: Sraz Chevrolet -Daewoo Litoměřice 2

Příspěvek od Marphy »

Tesim se a danika zpracuju. Je to jenom lenoch lina. Jsem zvedavy jake zmeny mate za tech par mesicu ale reknu vam danik jestli prijede tak je to uz uplne jiny auta.pecka kamarade jen tak dal. Takze v zari chevyaci
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu

Carthell Prg
Reklama

tomask

Příspěvek od tomask »

No jo to fakt, Dannik to pěkně změnil, uplně jiné auto
:PP:
Carthell Prg
Dannik91

Příspěvek od Dannik91 »

tomask píše:No jo to fakt, Dannik to pěkně změnil, uplně jiné auto
Nejlepší je, že se mi Marphy skoro u každého teoretického návrhu smál a pak když jsem to zrealizoval tak se mu to líbilo :D .. nejvíc mě ale dostalo, teď o víkendu, když mu celý večer v hlavě šrotovalo jak to mam udělaný a pak to i sám z ničeho nic pochválil, že to mam pěkný.. zahřálo u srdíčka :DDD ... jinak největší změnu bude mít asi Marphy (nebudu řikat jakou) tak se nechte překvapit ;-) ..a já jestli do tý doby Cruzíka neprodám tak se budu těšit..
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg

Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Dannik91 píše:
Nejlepší je, že se mi Marphy skoro u každého teoretického návrhu smál a pak když jsem to zrealizoval tak se mu to líbilo :D .. nejvíc mě ale dostalo, teď o víkendu, když mu celý večer v hlavě šrotovalo jak to mam udělaný a pak to i sám z ničeho nic pochválil, že to mam pěkný.. zahřálo u srdíčka :DDD ... jinak největší změnu bude mít asi Marphy (nebudu řikat jakou) tak se nechte překvapit ;-) ..a já jestli do tý doby Cruzíka neprodám tak se budu těšit..
tak to doufám že neprodáš -i -i už se těším až tě s tvojí károu poznám :PP: :PP: :PP:
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Dannik91

Příspěvek od Dannik91 »

18lukin18 píše:
Dannik91 píše:
tak to doufám že neprodáš -i -i už se těším až tě s tvojí károu poznám :PP: :PP: :PP:
Nerad bych prodával, hlavně, když už jsem do toho obětoval tolik času a úsilí mám tu už i "kamarádi" :D, ale mam to auto asi špatně vyrobený. I když teď jsem četl téma filtr pevných částic - sice je staré, ale píšou tam Cruzáci, že maj uplně stejný problém jako já a nejhorší je, že se už nemam ani kam obrátit, neboť v servisu jsou absolutně neschopní a ani sami nevědí co mají dělat.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg

18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Daniku to je hrozné,zlatej benzinák,mám ho 2,5 roků a jsem bez problému :PP: :PP: noo hlavně aby se ti to vše vyřešilo a hlavně neodradilo -i -i
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Ten filtr pevných částic je problém skoro u každé značky -P Proto já šel z nafty do benálu -i .Jinak jsem náhodou potkal Kuliho (ten jeho Cruzík nešel přehlédnout :mrgreen: ) a taky bude mít něco nového -i a do Lt se už těší . -i :PP:A já se taky na všechny už těším :PP:
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Dannik91

Příspěvek od Dannik91 »

Poky Ul píše:Ten filtr pevných částic je problém skoro u každé značky -P Proto já šel z nafty do benálu -i .Jinak jsem náhodou potkal Kuliho (ten jeho Cruzík nešel přehlédnout :mrgreen: ) a taky bude mít něco nového -i a do Lt se už těší . -i :PP:A já se taky na všechny už těším :PP:
Já vim no, četl jsem to všude.. a nejsnazší je ho vymontovat.. už se mi ani nechce do toho servisu, protože si tam auto nechaj a budou ho testovat (stejně nic nezjistí jako minule) a ještě mi něco zničí co jsem si už na autě udělal.. Taky bych bral možná benzín, ale často jezdim i mimo a na dálnici ta 6ka prostě chybí a ten výkon, dejme si ruku na srdce, je u benzínů špatný na tak těžké auto.. Když tak koukám na ten diesel chápu proč ta auta jsou za takové peníze :DD

Jinak do LT se už těšíme 100% všichni.. -i

Budvyk.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budvyk.cz »

Proto já šel také zpět na benál, protože poslední auto, které jsme měli byl HDi 307SW a ten samý problém-FAPfiltr. Co to stálo peněz a pak do toho začla blbnout elektronika a šel pryč. Už se to nedalo zkoušelo se vše možné a nic nepomohlo.
Budvyk.cz

Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Marphy

Příspěvek od Marphy »

nafta problem, benzin problem, nevyberete si kazdy ma neco, ja jsem treba vecne nespokojenej s tim benzinem nadruhou stranu jsem rad. mysli ze sergej ten filtr vykuchal? nevim...... kazdopadne daniku neprodavej to driv nez ja:D budeme se snazit teto variante vyhnout, ja totiz s jinym nez ty co maj chevrolet nekamaradim tak na to mysli:D

Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Tak ted jsi mě ranil :cry:
Carthell Prg
Marphy

Příspěvek od Marphy »

jakto dyt mas chevroleta:D jsi muj kamaraaad :PP: :lol:

Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Blbě jsem to pochopil, :D
Carthell Prg
Dannik91

Příspěvek od Dannik91 »

Marphy píše:nafta problem, benzin problem, nevyberete si kazdy ma neco, ja jsem treba vecne nespokojenej s tim benzinem nadruhou stranu jsem rad. mysli ze sergej ten filtr vykuchal? nevim...... kazdopadne daniku neprodavej to driv nez ja:D budeme se snazit teto variante vyhnout, ja totiz s jinym nez ty co maj chevrolet nekamaradim tak na to mysli:D
Tohle jsem ti řikal já :D, že když to prodáš tak s tebou už nebudu moct kamarádit :DDD .. jako nějak se to musí vyřešit (mám už zase přes centimetr oleje nad rysku) .. Jinak se Sergejem jsem se bavil a prej to ještě nemá vykuchlý.

Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Jenom malá technická :idea: 23.9.2012doufám že vyhovuje všem :PP: -i :D
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Srazy“