Hanzy píše:A neco to neumi to radio vzddyt to jen hraje????
Hele koukam taky na dizajn...chtel JVC ale nelibi se mi jejich cervene podsviceni...Blaupunkty jsou super ale nemaji v tehle cene dalku...tohle ma vsechno a jeste je hezky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
me dnes nepotesilo ze jsem se po par dnech pripojil na forum a zjistil jsem ze jsem o nic neprisel a navic me to nejak unavuje porad dokola psat to same.a v te zaplave nestiham vnimat co je dulezite a co ne..no skoda .tak zase za par dni uvidime.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pěkný den
Pavle jestli ti to udělá aspoň trochu radost tak každý tvůj příspěvek čtu ať je to na kterékoliv auto a jakýkoliv problém .Podle mě jsi člověk který tomuto fóru dává i odbornost ! Moc DÍK
Ať nám jezdí a nezlobí
Goose píše:A tady je muj dalsi favorit...koukal jsem v praci,ze by sel objednat za slusnou cenu a tak si ho nejspis objednam az budou penize...
Koukam, dost podobny tomu mymu, co jsem kupoval pred vice jak 2 lety (akorat ja mam podsviceni cerveny a je to bez USB, ktere stejne k nicemu nepotrebuju).
Je videt,ze si Sony drzi urcitej styl...ja USB potrebuju,to je pro me nejdulezitejsi parametr...hudbu mam pouze na flashdisku a nic jineho nepouzivam...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose píše:Je videt,ze si Sony drzi urcitej styl...ja USB potrebuju,to je pro me nejdulezitejsi parametr...hudbu mam pouze na flashdisku a nic jineho nepouzivam...
Presne tak, SONY ma asi nejhezci design Audio/Video techniky vseobecne.
Ad USB - pak mi neni jasny, proc to teda kupujes se sachtou na CD, ktera na tom zabere nejvic mista! Da se treba poridit do zapalovace USB player only. Jinak CDcka dneska stoji pakatel, flashdisk potrebuju i na jiny veci, takze narozdil od CD nemuze zustat v aute... No a asi bych se poblinkal, kdybych musel koukat na trcici blikajici siditko ze stredoveho panelu meho vozu.
...to Topol naprostý souhlas - flexibilita a rychlost odpovědí převyšuje možnosti, kteréhokoliv odborného tištěného periodika a na internetu jsme myslím bezkokurenční - jenom je třeba neunavovat s problémy, které už byly řešeny...a pro Pavla měj s námi trpělivost a nedej se otrávit - byla by to škoda...
Pavle jestli ti to udělá aspoň trochu radost tak každý tvůj příspěvek čtu ať je to na kterékoliv auto a jakýkoliv problém .Podle mě jsi člověk který tomuto fóru dává i odbornost ! Moc DÍK
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Goose píše:Je videt,ze si Sony drzi urcitej styl...ja USB potrebuju,to je pro me nejdulezitejsi parametr...hudbu mam pouze na flashdisku a nic jineho nepouzivam...
Presne tak, SONY ma asi nejhezci design Audio/Video techniky vseobecne.
Ad USB - pak mi neni jasny, proc to teda kupujes se sachtou na CD, ktera na tom zabere nejvic mista! Da se treba poridit do zapalovace USB player only. Jinak CDcka dneska stoji pakatel, flashdisk potrebuju i na jiny veci, takze narozdil od CD nemuze zustat v aute... No a asi bych se poblinkal, kdybych musel koukat na trcici blikajici siditko ze stredoveho panelu meho vozu.
Sachta na CD proto,ze sem tam nekoho vezu a ten mi porad rika hele mam tady CD,pust ho atd...a nektery veci mam na CD zvlast nez na flashce...navic ta flashka je asi 2cm velka takze NO PROBLEMO...
Dal jsem před měsícem do opravy mobil, co dostala dcera k vánocům.Přestala fungovat klávesnice. Dnes mi jej vrátili neopravený s cedulkou, že přístroj byl zasažen neznámou tekutinou. Tak jsem na holku udeřil a vylezlo z ní, že do něj "nalila" čaj, který zvrhla při snídani. Byl jsem tam za blba,co se pokoušel je podvést. Takže suma sumárum 4 000,- telefon, oprava a vyčištění asi 1000,-Kč a dalších čtrnást dní. No nepotěšilo mne to!
Tak to je nemile...ale jako prodejce v elektru se s tim setkavam casto...viz jeden priklad...pan reklamoval tiskarnu,ze netiskne...sla do servisu a vratila se s tim,ze v tom ma pan neoriginalni napln a ze si za to muze sam a ze mu to neopravi a jeste zaplati tu jejich kontrolu,no a pak pan rve na nas atd...nevim kolik je tedy tve dceri ale dal bych ji to k uhrade at si tu opravu zaplati sama,uz jen z principu,ze si se tam domahal neceho uplne zbytecne a ona to vedela a nic nerekla...
Taky mě to hodně naštvalo. Dostala vynadáno, šla se tam omluvit, což byl asi ten největší trest. Brečela asi hodinu. Až mi jí bylo líto, ale musí si to pamatovat. 8.2.jí bylo třinást.
Naposledy upravil(a) Hynek dne pát úno 15, 2008 21:20, celkem upraveno 1 x.
Tak to je v tom nejhorsim veku...puberta a tak je jasne,ze se nepriznala...ja byl taky takovy...radsi jsem delal mrtvyho brouka...myslim,ze ta omluva byl pro ni dostatecny trest...