co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Me dneska potesilo, ze jsem konecne ziskal prospekt Evandy, coz byl posledni prospekt z modelu, co se k nam dovazely, ktery v me sbirce prospektu chybel. Dekuji timto jeste jednou Jozefovi (JO) za jeho poskytnuti! 

• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
jen k robinovi jde to udelat i kdyz 16v nic moc a napis to nekam do nexie ne sem.
dnes me potesilo v nove praci ze se mi dostalo pochvaly.coz ve starem servisu jsem za 5 let neslysel.
moje pusobeni v nove praci trva cca 4 tydny a vcera jsem dostal na praci nejhorsi rozvody na KIA vozech a to 2,9 crdi.ve zkousce jsem obstal na vybornou coz me osobne moc tesi.
navic tento mesic mam vyfakturovanych jiz 178 hodin coz vypada na slusnou vyplatu-coz se mi ve stare praci taky nikdy nestalo.-opet potesujici zprava.
tak snad mi to vydrzi i nadale
a jeste jedna vec zakaznik -firma Lesy Praha-nam nechala nekolik vanocnich stromku a jedna borovicka vysla i na me foto treba dodam-opet potesujici
dnes me potesilo v nove praci ze se mi dostalo pochvaly.coz ve starem servisu jsem za 5 let neslysel.
moje pusobeni v nove praci trva cca 4 tydny a vcera jsem dostal na praci nejhorsi rozvody na KIA vozech a to 2,9 crdi.ve zkousce jsem obstal na vybornou coz me osobne moc tesi.
navic tento mesic mam vyfakturovanych jiz 178 hodin coz vypada na slusnou vyplatu-coz se mi ve stare praci taky nikdy nestalo.-opet potesujici zprava.
a jeste jedna vec zakaznik -firma Lesy Praha-nam nechala nekolik vanocnich stromku a jedna borovicka vysla i na me foto treba dodam-opet potesujici
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Hanzy
No vidis chlape jak si sikovny a je fajn ze to i dokazi druzi ocenit to cloveka potesi dvakrat...
Myslis kdyz se vratim k tomu olej radeji plnou syntetiku pro ten motor me je to jedno tu polo liju do feldy a facka takze neresim a koupil jsem ho jen do zasoby...

Myslis kdyz se vratim k tomu olej radeji plnou syntetiku pro ten motor me je to jedno tu polo liju do feldy a facka takze neresim a koupil jsem ho jen do zasoby...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
uprime mam ted v motoru 10 w 40 a chrastej zdvihatka a ranni starty jsou ponekud tuzssi.verim ze 5 ka olej by nektere tyhle veci asi o neco zlepsila.ono se zas tak moc nestane ale radeji bych tam lil 5 ku.
Simson s 51
Simson s 51
- Hanzy
Je to zlaty stred a pokud narazim na 5w za dobry peniz do doby potrebne vymeny tak ho tam soupnu ale moc to nehrotim nebo nevim jestli auto budu mit jeste rok ci dva uvidime...
Ale hlavne potesilo me ze mam doma uz autko!!!

Ale hlavne potesilo me ze mam doma uz autko!!!

Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je bezvadná zpráva!palikx píše:jen k robinovi jde to udelat i kdyz 16v nic moc a napis to nekam do nexie ne sem.

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
jasne diky doufam ze se bude darit i dal a hlavne uvidim jak bude vyplata vypadat teoreticky vim ale treba nejaka ta primluva mistra dilny necemu pomuze.
jen jsem si rikal jestli tohle cte muj byvaly sef tak by se ten zmetek mel chytit za hubu a nafackovat si.
a jeste jedna potesujici zprava (i kdyz jak pro koho)shaneji jeste jednoho mechanika a petrm je prvni na rade.takze pokud se to povede budem delat zase spolu.
jen jsem si rikal jestli tohle cte muj byvaly sef tak by se ten zmetek mel chytit za hubu a nafackovat si.
a jeste jedna potesujici zprava (i kdyz jak pro koho)shaneji jeste jednoho mechanika a petrm je prvni na rade.takze pokud se to povede budem delat zase spolu.
Simson s 51
Simson s 51
je to jen v zacatcich a zatim neni nic jiste ani dohodnute.jen je mi lito Vas kteri jste do golc caru obcas prijeli.zas nadruhou stranu da se dohodnout i tam co delam a auta vam muzem delat i tam.za podobny ceny jen za mensi ceny dilu jelikoz je koupime my dame je se slevou.
jinak moje nova firma je AUTOBOND suzuki a kia.pobocky praha ostrava a karlovy vary. maji i reklamu v nekterym radiu.
jinak moje nova firma je AUTOBOND suzuki a kia.pobocky praha ostrava a karlovy vary. maji i reklamu v nekterym radiu.
Simson s 51
Simson s 51
Pěkný den
Pavle i já sleduji i když se pokaždý neozvu ale jsem rád,že máš lepší místo! Samozřejmě všechno nej! Jinak toto je ono?
http://www.autobond.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí

Pavle i já sleduji i když se pokaždý neozvu ale jsem rád,že máš lepší místo! Samozřejmě všechno nej! Jinak toto je ono?
http://www.autobond.cz/
Ať nám jezdí a nezlobí