my nikdyJajuska95 píše:A že vy chlapi ne?..![]()
![]()
to vidím u Ivoše..
![]()
![]()
Fitty píše:njn jako každá ženskáJajuska95 píše:To víš, jsem zvědavá..![]()
![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
my nikdyJajuska95 píše:A že vy chlapi ne?..![]()
![]()
to vidím u Ivoše..
![]()
![]()
Fitty píše:njn jako každá ženskáJajuska95 píše:To víš, jsem zvědavá..![]()
![]()
![]()
to není možnýJajuska95 píše:Tak to kecáš.. Co nevíte to nepovíte..![]()
![]()
![]()
To vidím jak Ivošek po mě chtěl nápovědy co jsem mu koupila k narozeninám..![]()
a pak že nejste zvědaví, to určitě..
jo fakta pche nebuď jak politiciJajuska95 píše:To jsou holé fakta..![]()
![]()
Fitty píše:jo fakta pche nebuď jak politiciJajuska95 píše:To jsou holé fakta..![]()
![]()
styď seJajuska95 píše:Tfuj, dej pokoj s politiky..![]()
letos jsem se zase vyhnula volení..nestihla jsem to..
![]()
Fitty píše:jo fakta pche nebuď jak politiciJajuska95 píše:To jsou holé fakta..![]()
![]()
tak to jako výmluvu beru...Jajuska95 píše:Nestydím.. Do 15h jsem byla v práci, rychle jsem pak jela do Olomouce pro potvrzení a nakonec do Pardubic za Ivoškem.. Takže smůla no.. Příště..![]()
jasný no já tam taky nebylJajuska95 píše:Můj hlas nikomu nechyběl, navíc ani nevím koho volit..
Fitty píše:tak to jako výmluvu beru...Jajuska95 píše:Nestydím.. Do 15h jsem byla v práci, rychle jsem pak jela do Olomouce pro potvrzení a nakonec do Pardubic za Ivoškem.. Takže smůla no.. Příště..![]()
kurňa kde jsou spíš teda je
Fitty píše:jasný no já tam taky nebylJajuska95 píše:Můj hlas nikomu nechyběl, navíc ani nevím koho volit..
to bych musel vědět kdy byly volbyJajuska95 píše:Tyyy a mi bude říkat, ať se stydím, styď se ty..![]()
pokud jsi byl se Sandrou tak to tě omlouvá..
![]()
Fitty píše:jasný no já tam taky nebylJajuska95 píše:Můj hlas nikomu nechyběl, navíc ani nevím koho volit..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |