Ivoš píše:Já vím...tak dobře noJajuska95 píše:Ale láááássskooooty jsi do mě dneska taky rýpal a moc dobře to víš..
![]()
![]()
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ivoš píše:Já vím...tak dobře noJajuska95 píše:Ale láááássskooooty jsi do mě dneska taky rýpal a moc dobře to víš..
![]()
![]()
jj jak jinakIvoš píše:To je pravdaFitty píše:to se uvidí....
To je pravda....v tom případě není co řešitJajuska95 píše:neboj, v pátek máš tu odměnu..
![]()
![]()
To myslím nebude velkým problémemFitty píše:jj jak jinakIvoš píše:To je pravdaFitty píše:to se uvidí....
Jo aale ty by ses otáčel....nic takovýhoFitty píše:nemůžu se mezi vás vetřít??? budu se klidně koukat na ty filmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne neIvoš píše:Jo aale ty by ses otáčel....nic takovýhoFitty píše:nemůžu se mezi vás vetřít??? budu se klidně koukat na ty filmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uvidíš...nic se neděje než se to staneFitty píše:no nevím nevím...
no nevím nevím sice se opakuju ale je to takIvoš píše:Uvidíš...nic se neděje než se to staneFitty píše:no nevím nevím...
Ivoš píše:Hergot, abych já mohl v pondělí vůbec chodit![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |