fotky uz tu nejake jsou, staci hledatHamin píše:Zdravím,vím že už to tady bylo,ale.. Zkusím s odstupem času oživit téma potahů.Chtěl bych od vás nějaké fotky,jaké máte potahy v Orlách a případně i odkazy a ceny.nechce se mi za potahy dávat 5000,- ,ale nechci nějaké šity.
Doplnky Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Doplnky Orlando
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
- Reklama
naky píše:fotky uz tu nejake jsou, staci hledatHamin píše:Zdravím,vím že už to tady bylo,ale.. Zkusím s odstupem času oživit téma potahů.Chtěl bych od vás nějaké fotky,jaké máte potahy v Orlách a případně i odkazy a ceny.nechce se mi za potahy dávat 5000,- ,ale nechci nějaké šity.
jj ty potahy co tu jsou vyfocené jsou velice pěkné,ale 7100,- za potahy prostě nedám .žádné jiné fotky jsem zde neviděl
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Ono zatím těch potahů (respektive výrobců) moc není. Ty fotky byly ode mne a já mám potahy od renomované značky MAD ze Slovenska - velice kvalitní materiál. Byl u toho i videonávod na montáž, což vzhledem ke složitosti natahování potahů je supr věc. Už mi psalo pár lidí, že neví, jak demontovat zadní opěrku atd. (koupili asi něco levnějšího). Já těch peněz nelituju, jen jsem možná mohl zvolit variantu 5 míst, bylo by to o 2000 levnější.Hamin píše:naky píše:fotky uz tu nejake jsou, staci hledatHamin píše:Zdravím,vím že už to tady bylo,ale.. Zkusím s odstupem času oživit téma potahů.Chtěl bych od vás nějaké fotky,jaké máte potahy v Orlách a případně i odkazy a ceny.nechce se mi za potahy dávat 5000,- ,ale nechci nějaké šity.
jj ty potahy co tu jsou vyfocené jsou velice pěkné,ale 7100,- za potahy prostě nedám .žádné jiné fotky jsem zde neviděl
Zdravím
tak ten kdo se ptal na demontáž zadní opěrky jsem byl já. A bylo to z důvodu, že jsem si toho CD nevšimnul. Než jste mi odpověděl byly potahy na místě. Jinak mám potahy taky od MAD a stály 4000,- pro 5 sedadel. Až budu mít čas, tak nafotím. Zatím
tak ten kdo se ptal na demontáž zadní opěrky jsem byl já. A bylo to z důvodu, že jsem si toho CD nevšimnul. Než jste mi odpověděl byly potahy na místě. Jinak mám potahy taky od MAD a stály 4000,- pro 5 sedadel. Až budu mít čas, tak nafotím. Zatím
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se omlouvám, já byl na dovolené, proto ta pozdní odpověď Mě v krabici ještě leží potahy na třetí řadu, ale to budou bohužel muset sedadla ven z auta, což je na delší dobu. Ale jak jsem psal , možná to mohlo být i bez nich.Troy píše:Zdravím
já se na třetí řadu vyprdnul, protože tam nemám koho vozit a hlavně kufr je vyhrazený psovi Jinak to byl můj problém, že jsem byl tak nedočkavý a nejdřív začal montovat a pak na dně našel nějaké to CD
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Troy píše:já se na třetí řadu vyprdnul, protože tam nemám koho vozit a hlavně kufr je vyhrazený psovi Jinak to byl můj problém, že jsem byl tak nedočkavý a nejdřív začal montovat a pak na dně našel nějaké to CD
Já byl na tom podobně, začal jsem přední sedadlo a už u opěradla jsem byl v koncích. Tak že jsem DVD našel trochu dřív
fotky jsou z mobilu, takže se omlouvám za kvalitu snímků
Vypadá to dobře .začínám se rozmýšlet
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Hezká kombinace, já ji měl také ve výběru.
Já jsem si koupil toto: http://www.graficar.cz/01429/autotrika-ostatni.html -myslím ty RACE a jsem spokojený,vypadá to super a přesně to překrývá kritický místa nejvíc náchylná na odření.
Ale ty vaše potahy jsou fakt pěkný!!!
Ale ty vaše potahy jsou fakt pěkný!!!
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Tak ja mam predni okna podle vyhlasky a ostatni na maxx zatmavene
- Přílohy
-
- _DSC0055.JPG (168.87 KiB) Zobrazeno 4238 x
-
- _DSC0053.JPG (159.68 KiB) Zobrazeno 4238 x
-
- _DSC0051.JPG (168.27 KiB) Zobrazeno 4238 x
Orlando Olympic white 1,8 LTZ + NAVI + 18" kola
zrcatka sklápiš sám nebo to u Orla funguje automaticky?
všimnul jsem si černej znak po všech Cruzech to vydím poprvé u Orlanda.
Carthell Prg
Zatim bohuzel sam ale uz resim alarm u ktereho by po zamceni melo delat samo tak i dovirani oken po zamcenitomask píše: zrcatka sklápiš sám nebo to u Orla funguje automaticky?
Orlando Olympic white 1,8 LTZ + NAVI + 18" kola
Jj už jsem se to dočetl v jiném vláknu, tak pak dej vědet jestli to funguje.
Řešíš to ze SK firmou, mají pobočku i ČR ?
Řešíš to ze SK firmou, mají pobočku i ČR ?
Carthell Prg