krytky na disky

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Palino16V

krytky na disky

Příspěvek od Palino16V »

Ahojte Lanosáci, kupil som si nové alu kolieska a potreboval by som na ne zohnat náhradné stredové krytky a tie vystredovacie plastové podložky. Neviete kde v BA je to dostat alebo na webe?
Lanos sedan´98 1,6 16V
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Krytky

Příspěvek od Vazoun »

Zdravim nováčka " Palino 16V "nevím jak u vás v SK,ale když jsem si loni kupoval alu kola zn.Borbet CF , tak jsem k nim ty vystředovací kroužky dostal včetně 16ks upevnovacích matic,v ceně .Zdraví " Vazoun " :lol:
Palino16V

Příspěvek od Palino16V »

No nie nové ako úplne nové, ale pre mna sú nové :) Inak sú už jazdené, boli za dobrú cenu. Len potrebujem zohnat tie krytky a krúžky. :oops:
Lanos sedan´98 1,6 16V
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Jaký typ

Příspěvek od Vazoun »

Palino16V píše:No nie nové ako úplne nové, ale pre mna sú nové :) Inak sú už jazdené, boli za dobrú cenu. Len potrebujem zohnat tie krytky a krúžky. :oops:
------------------
také si " Palino 16V" nenapsal jaký typ alu kol jsi koupil a rozměr také není známý.Jinak já osobně hodně využívám nákup různých věcí přes internet.Čau" Vazoun
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Palino v dobrom pneuservise Ti je zoženú tedy alespon tady u nás jeden taký máme a vela ludí zháňa presne tie vystredovacie krúžky ale aj krytky takže sa skús preptať v dákom peuservise možno pochodíš :D :D :D
Palino16V

Příspěvek od Palino16V »

Sú to 15". Ani neviem presne, čo je to za značku. Je na nich napísané len Italy a AVG, alebo AGV, čo ja viem. Ale tie krytky sú značky Stilauto, len neviem či sú originál z tých diskov, alebo už boli dokupované.

Jááj a ešte niečo mohol by som mať nejaký problém s policajtami alebo s poisťovňou, keď na Lanosa sú predpísané max. 14"? Viem, že už sa tu o tom davnejšie písalo, len som z toho nepochopil, čo z toho pre mna v prípade dopravnej nehody vyplíva? 8) Poisťovna mi nezaplatí škodu, aj keď ju zavinil ten druhý vodič?
Lanos sedan´98 1,6 16V
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja som na dezentoch mal tie plastove kruzky ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“