Pozinkovanie karoserie
Moderátor: Blue Lanos
Pozinkovanie karoserie
Zdravim,uvazujem o kupe Leganzy a zaujimalo by ma,ci vsetky Legy boli plne pozinkovane a aka bola zaruka na prehrdzavenie karoserie? Chcem sa spytat,ci mate niekto zle skuenosti s koroziou na Lege?
Zatial nemam Legu,ale dufam,ze coskoro bude!
- Reklama
Pozinkovanie karoserie
Zdar, po bezmála ročním vybírání jsem si zhruba před měsícem Leganzu konečně koupil. Prohlédnul jsem jich asi deset a mám zkušenost, že pokud se nejedná o bouračku, tak bývá jen lehká koroze na vlečných okách, pod chromovaným plastem na víku kufru a na kapotě v okolí masky. Dále bývají povrchově orezlé polonápravy, asi jako u každého auta. U některých jsem si taky všiml bouliček na předních sloupkách. Já tam mám najeto skoro 150tisíc a koroze je zatím akorát na vlečných okách a lehce pod tím chromem na kufru. Přeji šťastnou ruku při případném nákupu
.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Leganza CDX, 2.0/16V, 133PS, 1999, 149.000km, 2. majitel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono sa jedná aj o majitela lebo takto máme tu vela Leganz ale ani jedna nemá hrdzu až na jednu ale ta chudinka le v rukách lekára ktorý s ňou jazdí aj do lesa na chalupu a na otázku či ju dakedy umyl tak že dážď to vždy opláchne a on má auto na robotu no je to chudinka a takhle by nemala dopadnúť žiadna kráska
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/897136,DSC03835.jpg)
A o tom ako vyzerá vnútro sa ano písať nedá je to fajčiar a vajgle má všade proste takú hrúzu so ješte nevidel a podvozok je jedna velká katastrofa![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/897136,DSC03835.jpg)
A o tom ako vyzerá vnútro sa ano písať nedá je to fajčiar a vajgle má všade proste takú hrúzu so ješte nevidel a podvozok je jedna velká katastrofa
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Re: Pozinkovanie karoserie
Pokud to mam shrnout, tak na Leganze IMHO je karoserie to posledni, co zacne reznout.MiraxMan píše:Zdar, po bezmála ročním vybírání jsem si zhruba před měsícem Leganzu konečně koupil. Prohlédnul jsem jich asi deset a mám zkušenost, že pokud se nejedná o bouračku, tak bývá jen lehká koroze na vlečných okách, pod chromovaným plastem na víku kufru a na kapotě v okolí masky. Dále bývají povrchově orezlé polonápravy, asi jako u každého auta. U některých jsem si taky všiml bouliček na předních sloupkách. Já tam mám najeto skoro 150tisíc a koroze je zatím akorát na vlečných okách a lehce pod tím chromem na kufru. Přeji šťastnou ruku při případném nákupu.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Jinak uz jsem to tu (pysne
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/906041,madlo.jpg)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)