NESIE K.O.

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
sergej73
Kontaktovat uživatele:

NESIE K.O.

Příspěvek od sergej73 »

Podotykam ze mam nesie lpg+benzin.Rano si sadnem do auta startnem...nic,asi je chladnejsi startnem druhy krat nic ,treti,stvrty, piaty...desiaty a nic.Prepnem z automatiky cisto na benzin.Startujem stale nic.Pumpa vrci nejak divne tak ju vymenim kedze mam z vraku inu.Startujem... to iste,nic.V zufalstve sjedu s kopca aj ked sa to nema mozno ......Nic.Vyjdem z auta a kujva za mno pas.Cuchnem bezin.No super.Pozriem pod auto a tecie cickom...asi 2 litre vytiekli a potom prestal,asi som zle zalozil pumpu.Ale pumpa je ok.Pozriem sa konecne na palivomer a ejhla nula.Kedze mam LPG tak podla rad mam nadrz stale uplne plnu.Za tu chvilu predsa nemohlo vytiect 50 litrov.Idem pozriet kde som parkoval a je to tam...vypalena trava od benzinu.No super 50 litov benzenu v rity.Medzitym som vystavil startovanim baterku.Teraz babo rad.
Ked prehodim baterku chyti to cisto na LPG??????????
Ak to chyti mozem prejst na lpg 5km do servisu aby som nedosral cerpadlo kedze bude sat uz len vzduch???????????
Mam alarm takze ak prehodim baterku nebude mi to mraucat a ako to odtavim.??????????
Poradte,mal som ist stahovat kamosa a este aj ten si bude mysliet ze sa mi nechcelo a spekulujem
A take to bolo pekne rano :evil: :evil: :evil:
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Reklama

sergej73
Kontaktovat uživatele:

Re: NESIE K.O.

Příspěvek od sergej73 »

sergej73 píše:Podotykam ze mam nesie lpg+benzin.Rano si sadnem do auta startnem...nic,asi je chladnejsi startnem druhy krat nic ,treti,stvrty, piaty...desiaty a nic.Prepnem z automatiky cisto na benzin.Startujem stale nic.Pumpa vrci nejak divne tak ju vymenim kedze mam z vraku inu.Startujem... to iste,nic.V zufalstve sjedu s kopca aj ked sa to nema mozno ......Nic.Vyjdem z auta a kujva za mno pas.Cuchnem bezin.No super.Pozriem pod auto a tecie cickom...asi 2 litre vytiekli a potom prestal,asi som zle zalozil pumpu.Ale pumpa je ok.Pozriem sa konecne na palivomer a ejhla nula.Kedze mam LPG tak podla rad mam nadrz stale uplne plnu.Za tu chvilu predsa nemohlo vytiect 50 litrov.Idem pozriet kde som parkoval a je to tam...vypalena trava od benzinu.No super 50 litov benzenu v rity.Medzitym som vystavil startovanim baterku.Teraz babo rad.
Ked prehodim baterku chyti to cisto na LPG??????????
Ak to chyti mozem prejst na lpg 5km do servisu aby som nedosral cerpadlo kedze bude sat uz len vzduch???????????
Mam alarm takze ak prehodim baterku nebude mi to mraucat a ako to odtavim.??????????
Poradte,mal som ist stahovat kamosa a este aj ten si bude mysliet ze sa mi nechcelo a spekulujem
A take to bolo pekne rano :evil: :evil: :evil:

No odpoviem si sam.Po odpojeni baterky to zacne mraucat az pri startovani ale staci len odstavit cez dialkove a na radio hodit kod ktory mam odtialto.
Na ciste LPG mi to chytilo trosku s problemami ale chytilo a po zohriati motora uz ok.
Cerpadlo som odstavil pod sedadlom ,,pri odstaveni poistky cislo 7 mi to zaboha neslo nastartovat a aj to okamzite zhaslo ked som ju odstavil pri nastartovanom aute.
Nadrz je prehrdzavena co mi je divne pretoze do roboty chodim na starej skodovke a ta ma 2 krat taky vek a taketo nieco sa mi este nestalo.No a na tej nadrzi to nie je prva diera kedze som na nej objavil 2 srouby s kusom gumy ale cez ne to netecie.Myslim ze korejci pouzili dost na..cu plech!!!!!!!!!!!!!!!
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“