NEJSPÍŠ to bude vědět naš vševěd PETRM kde se nachází doufám že někde pod tím návlekem na šaltru
A ješte jestli má pravá a levá zadní svítilna svoje pojistky zvlášt nesvítí mi levá brzda i couvačka žárovky jsem měnil a nic
spínač zpátečky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
spínač zpátečky
ŘEZNÍK
- Reklama
Spínač zpátečky je normálně na převodovce když otevřeš motor a koukáš na něj ze předu tak pod baterkou směrem k chladiči kouká takovej čudl z převodovky a vedou do něj dva dráty když odpojíš tu zásuvku a propojíš ty dva dráty při zapnutým zapalování musí svítit zpátečka jestli ne je to v kabelech jestli jo je to ve spínači jinak pojistky sou zvlášť ale na celou stranu vždycky je jedna pro půlku auta u brzd né skus jinou žárovku nejlíp třeba z druhého světla kterou vidíš že skutečně svítí
Zalovim ve starych prispevcich
Taky uz jsem tento spinac musel menit, prace na 10 minut, ale nez jsme ho nasli, tak to chvili trvalo
Taky uz jsem tento spinac musel menit, prace na 10 minut, ale nez jsme ho nasli, tak to chvili trvalo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Me do 90 000 auto taky jezdilo bez problemu, ale pak zacnes opravovat a uz se to veze
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet