káblový zväzok
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
káblový zväzok
Ahojte, potrebovala by som zohnať originálny káblový zväzok na Matízka. Neviete mi poradiť kde by som to mohla zohnať?
Sisa, Daewoo Matiz 0.8, r.v.1998, zelená metalíza
- Reklama
Re: káblový zväzok
Čo sa stalo?Silvia Zborilová píše:Ahojte, potrebovala by som zohnať originálny káblový zväzok na Matízka. Neviete mi poradiť kde by som to mohla zohnať?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak chceš opravovat vyhořelej kabelovej svazek po drátech?dedo.miki píše:Ja kabelové celky nemením ,ale vymením samotný kábel čo zhotrel.A ked zhorel kábel od poistky po prístrojovku tak tam musel niekto neodborne niečo zapájať a poistku dal asi silnejšiu a výsledok už vieme.Tak ten frajer to asi neopraví.
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ak prídeš s takou závadou ku mne tak uvidíš.Robert píše:A jak chceš opravovat vyhořelej kabelovej svazek po drátech?dedo.miki píše:Ja kabelové celky nemením ,ale vymením samotný kábel čo zhotrel.A ked zhorel kábel od poistky po prístrojovku tak tam musel niekto neodborne niečo zapájať a poistku dal asi silnejšiu a výsledok už vieme.Tak ten frajer to asi neopraví.
-
- Kontaktovat uživatele:
no po kábloch to už skúšali a prišli na to že sú aj pod tou palubovkou vyhorané, takže to nemá zmysel aj pod tým nejako napájať, a volant nejde dal dolu kvôli tomu že to pod tým šrobom je akosi pritavené alebo čo, takže neviem ako to bude ďalej pokračovať, dám vedieť
Ne, děkuji - domácího kutila do svýho auta nepustímdedo.miki píše:Ak prídeš s takou závadou ku mne tak uvidíš.Robert píše:A jak chceš opravovat vyhořelej kabelovej svazek po drátech?dedo.miki píše:Ja kabelové celky nemením ,ale vymením samotný kábel čo zhotrel.A ked zhorel kábel od poistky po prístrojovku tak tam musel niekto neodborne niečo zapájať a poistku dal asi silnejšiu a výsledok už vieme.Tak ten frajer to asi neopraví.
pár ran na volant, pár ran na tyčku (přes matici) a volant je dole, nic složitýho - dolů jde sice ztuha protože jsou tam nějaký pružiny, ale jdeSilvia Zborilová píše:no po kábloch to už skúšali a prišli na to že sú aj pod tou palubovkou vyhorané, takže to nemá zmysel aj pod tým nejako napájať, a volant nejde dal dolu kvôli tomu že to pod tým šrobom je akosi pritavené alebo čo, takže neviem ako to bude ďalej pokračovať, dám vedieť
-
- Kontaktovat uživatele:
čo by si mi ty poradil?mohli by ponapájať aj pod palubovkou tie káble?dedo.miki píše:Ja kabelové celky nemením ,ale vymením samotný kábel čo zhotrel.A ked zhorel kábel od poistky po prístrojovku tak tam musel niekto neodborne niečo zapájať a poistku dal asi silnejšiu a výsledok už vieme.Tak ten frajer to asi neopraví.