Vymena filtru LPG

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Hanzy

Vymena filtru LPG

Příspěvek od Hanzy »

Nevim jak kdo ale ja jsem dnes menil filtry lpg a zazil jsem pekny sok nebot tak zasrany filtr jsem jeste nevidel!!!!Sam se divim ze to auto jeste jelo,ja jsem je jeste po koupi auta nemenil a najel jsem 38000km a pry se maji menit co 20000km a obvzlast u tohodle problematickeho systemu BRC SMART ktery u nas temer nikdo nedela a neopravuje nebot se v CR nemontovaly.Takze to bylo naposled co jsem to takhle podcenil a to ja jsem na tohle pedant!Doporucuju kazdemu at si to rovnez hlida a predejde tak tomu co jsem tam mel... Obrázek Obrázek
A asi pulka te krytky plna takoveho bordeloveho prasku proste narez....
Jinak jeste jsem menil ale to asi jen u sekvence je dalsi filtr za splynovacem na plynnou cast vypada jak olejovy a ten na pohled vypadal v poho...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To je teda dobre špinavý ale to je podla toho čo čerpáš lebo u nás pri probugase ani po 10 rokoch filter takto nevyzerá :D :D :D Takže tankovať kvalitu sa oplatí to platí aj tu u nás :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je to sila cooooooo????????????To je tezko rict nebot nevim kdy byl vubec meneny a v jakem stavu????A jinak jak jezdis na cesty mimo domov tak tankujes na neznamych pumpach a nevis co tam maji...to se da tezce ovlivnit ale aspon tu vymenu filtru pravidelnou ovlivnit muzem a na to si dam pozor a jsem zvedavy jak bude vypadat po 20000km....to pak aspon budu vedet kolik je na nem najeto...Mam pocit ze to i lip jede a ani se neni cemu divit... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

fiiiha take niečo mam aj ja?? kde?? Peha asi ťa navštivim :(
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
ros

Re: Vymena filtru LPG

Příspěvek od ros »

Hanzy píše:Nevim jak kdo ale ja jsem dnes menil filtry lpg a zazil jsem pekny sok nebot tak zasrany filtr jsem jeste nevidel!!!!Sam se divim ze to auto jeste jelo,ja jsem je jeste po koupi auta nemenil a najel jsem 38000km a pry se maji menit co 20000km a obvzlast u tohodle problematickeho systemu BRC SMART ktery u nas temer nikdo nedela a neopravuje nebot se v CR nemontovaly.Takze to bylo naposled co jsem to takhle podcenil a to ja jsem na tohle pedant!Doporucuju kazdemu at si to rovnez hlida a predejde tak tomu co jsem tam mel... Obrázek Obrázek
A asi pulka te krytky plna takoveho bordeloveho prasku proste narez....
Jinak jeste jsem menil ale to asi jen u sekvence je dalsi filtr za splynovacem na plynnou cast vypada jak olejovy a ten na pohled
vypadal v poho...
Tak jsem to taky úspěšně vyměnil, ale takhle špinavý nebyl. Spíše černý mastný hnus. Ten velký byl černý jen na vstupu vevnitř byl čistý.
:lol: :lol: :lol: Asterixi :lol: :lol: :lol: máš možnost dodat ten velký filtr BRC, vypadá jako olejový a za kolik.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je treba se starat o nase milacky at nam pak nezlobi na ceste ...a vymenit pravidelne filtry je to nejmensi co muzem udelat... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak že verte alebo nie ale je nadmieru dôležité kde sa tankuje je dobré si všímať že na pumpe je pohyb vozidiel čiže sa často doplnuje LPG do nádrží dalej kvalita plynu to sa často dá zistiť počas jazdy a spotrebou a dalej nie vždy lacné je dobré já osobne keď velmi nemusím tak kupujem kvalitu a u plynu len kvalitu lebo kvantita sa počase odozve jo a k tomu nakolko OPEL mi jazdil len na plyn tak som nikdy neriskoval a filter som otvoril po 8 rokoch a spokojne som ho dal spať lebo bol ako nový a môžem s kludným svedomím povedať že auta ktoré servisujeme je na nich poznať kde tankujú a tie čo výhradne len u nás alebo na pumpách Probugasu tak majú stále čisté filtre a dalej vlastne ten filternieje tak drahý ale následky na prevádzku to môže mať zlé :D :D :D fuj už ma bolí ruka od písania :lol:Jo Simonko kludne sa zastav lebo aj u vás na blízku bola pofiderná čerpačka Golf sa to volalo a neviem či tam poblíž není ješte dáka a kde tankuješ takže skôr lepšie ako pozde :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Uz ses vykecal...??? :lol: :lol: :lol: Tak spocni nebo si cvakni lektvaru sily Asterixi nas... :lol: :lol: :lol: Je treba menit pravidelne filtrya to je cele...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No si moc chytrej ale neviem já nikdy nekecám blbosti do toho do čoho sa nerozumiem a vieš som slušný chlap aspoň si myslím a nikdy by som nikomu neradil to o čom nemám páru jo a nakolko už 9 rokov makám v LPG servisu tak si dúfam môžem myslieť že dačo viem :twisted: jo neviem murovať a tak bývam v bloku lebo dom by som nepostavil ale garantujem Ti že LPGéčko Ti do auta zamontujem a jinak som už písal že mám svôj nick tak bacha......... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó Hanzíku už máš tu svoju vykopávku nastavenú a filter sa mení podla potreby máš to čítať v Českom návode a nie Italskom :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Co to je svoj nick???
Sam si vykopavka!!!! :D Filtry se maji menit co 20000km mi rekl v BRC...Taky co bych mel nastavovat jede to jak drak.... :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

No mně vždycky měnili na Feldě filtr při každý roční prohlídce ano´brž po 15 tis km. Soptík má nějakej trvanlivejší, tam ho měnili až po 75 tis km. A musim říct že je jedno jakej plyn sem kde kdy bral, pokaždý je výsledek jako tady na fotkách. Považuju to za normální.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já len že keď chceš náhradné dieli na BRC smart tak máme jeden pripravený do šrotu ale dačo sa dá ješte použiť my sme ho predvčerom vyrvali z jednej Omegy a konečne tam má nový SPLYNOVAČ Landirenzo Omegas systém to je mašinka len ma mrzí že som nebol pri motáži on tento systém mže nastaviť teplotu prepnutia od 10 stupnov a toje aj pre mna bonbónik ale na druhú stranu já som so svojim nadmieru spokojný už preto že aj naša veteránka Nessi má na ňom úctyhodných 480 000 km a ako chceš ver -či nie čistenie a výmenu membrám prodelala minulý rok a to bolo pri 455000 km a do tej doby len tak frčala jo a ty membrány ani filter by sa ješte meniť nemuseli a hlavne svojmu majitelovi priniesla Nessi strašne vela je TAXÍK :lol: :lol: :lol:

Obrázek

Jinak panstvo pred týmto vozom smekák klobúk velmi hlboko lebo pred dvoma týždnami slavila výročie nie roky je 96 ale nabehnutých 600 000 km a to nemá na parkovisku TAXI nijaké iné vozidlo a hlavne v takej kondícii ako je táto jej môžu všetci závidieť jo aj farba je originál :lol: :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ta nesi to je opravdu kousek... :lol: to je super....nejlepsi reklama....
Ja musim odchytit tady jednoho taxikare s Leganzou kolik ma nasvrlano taky tam ma lpg ale jinak na ni pekne sere jezdi pekne zahnojena... :?
Hele tak to schovej pokud muzes toho BRC Smarta nebo muze se hodit nikdy nevis a dokud funguje je dobry...a ma ho ten samy i Rosik v aute...
To Landirenzo s cidlem na 10stupnu nastavitelne je sekvence?Pokup je to nastavitelne tak je to super ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No schovám ho pokud ho tam ješte nájdem a OMEGAS je novinka pred tým to bolo také dvoj motorkové čiže malo to taký rozvádzač a dvaatuátory vlastne to bolo také prvé sekvenčné ale to to nové je sekvencia ale má špeciálne vstrekovače no tak uvidíme jinak sekvenciu používame od LOVATO alebo Loutec jo jinak to Landi stojí okolo 45 000-50 000 sk to podla toho do čoho a čo tam človek chce :lol: :lol: :lol:
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

Peha a kde su tie filtre???
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“