Nováček
Moderátor: Blue Lanos
Nováček
Dnes jsem se stal novým majitelem staršího vozu Daewoo Lanos 1.5i. Jsem velmi mile a příjemně překvapen pohodlím, dravostí a tichým chodem. S mým bývalým vozem (Š120 r.v. 1979), se kterým jsem dost procestoval a u kterého jsem třikráte přetočil tachometr, se prostě srovnávat nedá. Věřím, že Lanos bude tak zrovnatak spolehlivý jako ta škodověnka. No ale už dost. Obracím se na všechny s žádostí o radu kde sehnat nějaký manuál. Jak vyměnit např. žárovky (vzadu), kde najdu pojistky, kde a kolik se lije chladící kapalina, voda do ostřikovačů, kde je kontroní měrka oleje apod.
Roody
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nováček
---------------------------------Roody píše:Dnes jsem se stal novým majitelem staršího vozu Daewoo Lanos 1.5i. Jsem velmi mile a příjemně překvapen pohodlím, dravostí a tichým chodem. S mým bývalým vozem (Š120 r.v. 1979), se kterým jsem dost procestoval a u kterého jsem třikráte přetočil tachometr, se prostě srovnávat nedá. Věřím, že Lanos bude tak zrovnatak spolehlivý jako ta škodověnka. No ale už dost. Obracím se na všechny s žádostí o radu kde sehnat nějaký manuál. Jak vyměnit např. žárovky (vzadu), kde najdu pojistky, kde a kolik se lije chladící kapalina, voda do ostřikovačů, kde je kontroní měrka oleje apod.
Tak tedy vítej " Roody " do velké rodiny majitelů zn. Daewoo , předpoklad
že Ti někdo z " Lanosáků " poradí je tu zcela jistý. Pročítej si obsah fora a
hodně zde nalezneš z různých příspěvků, členů fora. Vazoun
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vitam ta v klube
Vela informacii konkretne o Lanosoch najdes na
www.lanosclub.com
a v sekcii
http://www.lanosclub.com/download.php
najdes (okrem ineho) aj manual (teda "navod na pouzitie") v slovencine a vo formate .pdf
p.s: Podla podpisu "stařík a moderní auto" predpokladam, ze by slovencina nemala byt problemom
Vela informacii konkretne o Lanosoch najdes na
www.lanosclub.com
a v sekcii
http://www.lanosclub.com/download.php
najdes (okrem ineho) aj manual (teda "navod na pouzitie") v slovencine a vo formate .pdf
p.s: Podla podpisu "stařík a moderní auto" predpokladam, ze by slovencina nemala byt problemom
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-
- Kontaktovat uživatele:
Kde si tu videl ftipálka háááá - tady sou všichni normálne galantníJo benzín se nalejvá na pravo vzadu jako tan kde není motor ale jenom kufr jó a tam sou takový dvířka víš jako na kukačkách co tam vylejzá ten pták no a tam to je ,jo ješte je tam takovej špunt tak ho prosimte až ho vyndáš nezapomeň na stojanu to by bylo asi tak všechno co o autu vim tak doufám že Ti to pomúže Ta vytaj na fóre ogare
- Hanzy
Presne tak tady jsem zadneho vtipalka nevidel... Jinak vitej a nejlepe dorazit na nejblizsi sraz... tam poznas...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Aj ja ťa zdravím, a -VITAJ! Na tomto fore sme 99 % slušných a dobrosrdečných ľudí ! Debatíme-radíme si aj o iných chevroletoch(a nie len ...).
Sme tu predovšetkým jedna VEĽKA SLUŠNÁ RODINA !
Sledujem sem-tam aj iné fóra a priznám sa,som z nich znechutený. To sú samé hádky a všetko je zlé,čo si urobil inak ako JA, atď...
Tu je to ouuuuuuuplne inak ! Toto je to ukážkové forum a pravá RODINA !
Tak peknú zábavu prajem
Sme tu predovšetkým jedna VEĽKA SLUŠNÁ RODINA !
Sledujem sem-tam aj iné fóra a priznám sa,som z nich znechutený. To sú samé hádky a všetko je zlé,čo si urobil inak ako JA, atď...
Tu je to ouuuuuuuplne inak ! Toto je to ukážkové forum a pravá RODINA !
Tak peknú zábavu prajem
Proč vtipálci? On totiž trošku aktivní účastník tohoto fóra musí koukat na tvoji otázku jako vrána... Chápu dotaz, jak se mění žárovky, to nemusí být triviální, ale kam se leje voda do ostřikovače a kde je měrka na olej?Roody píše:Díky. Je to paráda, našel jsem co jsem potřeboval. A koukám, že jsou tu i nějací vtipálci.
To snad ne, zvlášť pokud jsi měl před tím stodvacítku...
Ja nad tým premýšľam,ak prídem,tak len na "otočku" s rodinkou ,lebo teraz mám 3 týždne dovolenky...Ak tam nebudem mať nič,určite prídem.-peha- píše:Sem nevidel že či dojedeš na zrázek Jó a Fiestičku múžeš vzít sebou
Naposledy upravil(a) Muco dne ned pro 09, 2007 14:28, celkem upraveno 1 x.