Voda (nebo co to je) v rozdělovači.
Moderátor: Blue Lanos
Voda (nebo co to je) v rozdělovači.
Ahoj Matýzáci.Autíčko mi po zahřátí na pracovní teplotu asi po pěti km začalo kuckat,rozsvítil se Check a zdechlo.Pak už jsem ho nenastartoval,leda druhý den,až bylo úplně vychládlý.Po přečtení vašich rad,co to může být,jsem vyměnil svíčky,kábly(oboje už bylo značně unavené) a vyčistil jsem rozdělovač.A tom bylo překvápko!Byla v něm nějaká tekutina.Tu jsem vyčistil,vysušil,dal to dohromady a s Matesem lítal celý dopoledne,a zdá se (kéž by) že je po problému-jezdí úplně normálně.Zajímalo by mně,jak se tam ta voda dostala,nebo co to je.Kdo to zažil a ví,ať prosím odpoví.V pátek jedu do Vizovic na Masters Of Rock,tak ať nezůstanu někde viset.Zatím se mějte,čau Happy.
- Reklama
najpravdepodobnejsie je ze voda sa tam dostala cez tu odvetravaciu hadicku. Napriklad pri umyvani auta, alebo motora. A po zahriati sa zmeni na paru a dostane sa na kontakty v rozdelovaci....tiez som toto zazil a tiez mi trvalo chvilu kym som prisiel na to co to je. Hlavne ked je motor teply tak sa tam moze dostat lahko voda formou pary.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Díky moc,něco jsem s matesem najel a zdá se to v pořádku.HappyRado píše:najpravdepodobnejsie je ze voda sa tam dostala cez tu odvetravaciu hadicku. Napriklad pri umyvani auta, alebo motora. A po zahriati sa zmeni na paru a dostane sa na kontakty v rozdelovaci....tiez som toto zazil a tiez mi trvalo chvilu kym som prisiel na to co to je. Hlavne ked je motor teply tak sa tam moze dostat lahko voda formou pary.