Ovladanie okna
Moderátor: Blue Lanos
Ovladanie okna
Zdravim...
Stretol sa niekto s tym, ze od vodica sa da otvorit spolujazdcove okno a zavriet sa neda? Na dverach spolujazdca sa otvara, zatvara normalne. Takze predpokladam, ze to bude ta jedna poloha tlacidla pri zatvarani. Ak mate nejaku dobru radu, tak sem s nou, kym to rozoberiem.
VDAKA
Stretol sa niekto s tym, ze od vodica sa da otvorit spolujazdcove okno a zavriet sa neda? Na dverach spolujazdca sa otvara, zatvara normalne. Takze predpokladam, ze to bude ta jedna poloha tlacidla pri zatvarani. Ak mate nejaku dobru radu, tak sem s nou, kym to rozoberiem.
VDAKA
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Reklama
Ked mi doma nefungoval dialkovy ovladac na TV, tak som tam dal so stareho mobilu podlozky spod klavesou do ovladaca a siel a mozno to pojde aj tu... Nema niekto skusenost ako to rozobrat.......?????
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Hardy
- Kontaktovat uživatele:
Toto to robilo aj mne ale len raz a bol to ovládač u vodiča 3 alebo 4 krát som ho zapol , vypol v takej strednej polohe a potom už išiel norm. skús ho postláčat tak pri strede viac a uvidíš..... a demontáž nedopručujem lebo je to tingtong bakelit len ho rozlámeš...
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
to Hardy... Problem je v tom, ze som ho stlacal, spredu, zozadu, zboku, zo stredu... a nic. najskor to slo tak asko pises no teraz okno zatvaram z druhych dveri.
to ppp... Ok, premeram.
to Stanleyk..., pre istotu mi daj prosim navod ako na to, aby som z toho neurobil lego.
Dik
to Stanleyk..., pre istotu mi daj prosim navod ako na to, aby som z toho neurobil lego.
Dik
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze vybrat z dveri odopnut z patice. Ten vrchny plast nepraviduelnych tvarov, ktory to drzi na dverach treba po boku odkvacit z tych plastovych zapadiek. To je asi najchulostivejsia vec, treba sa tomu povenovat aby sa to nezlomilo. Ked to uz mas dolu, treba vybrat knofliky. Tie idu von systemom ako krytky na bytovych vypinacoch, zboku zapacit a on vylezie. Pod kazdym knoflikom su dve pertinaxove platnicky, bacha aby sa nestratili, treba ich iba vytriast von. Knofliky si nijak zvlast ukladat netreba, vsetky su rovnake az na ten co zamyka central, ten dat bokom. Po odstraneni knoflikov a vytraseni pertinaxovych podloziek Ta caka 5 skrutiek. Po ich vytoceni sa Ti cela skrinka rozpadne. Vsetko sa da v pohode zlozit, nic tam nestriela , az na ten zamykaci cudlik na okna. Na ten si treba dat pozor, pretoze ak to mas otvorene hrozi ze vystreli pruzinka a ta sa rada straca. Ty sa dostanes k plieskom spinaca.. Kontaktne plochy prepilnikovat a zlozit.
OK, vdaka, dam to v garazi dole a pustim sa do ho
Stanleyk, este jedna otazka, este pred tym ako sa do toho pustim...
"Ten vrchny plast nepraviduelnych tvarov", ako pises, to je ta mala sranda, v ktorej su osadene tlacidla okien a dveri, to co som oznacil??? To treba opatrne vylupnut von alebo si myslel vybrat cely tapacir, odpojit ho a potom to dako odtial vybrat???
myslim toto...
Dakujem
"Ten vrchny plast nepraviduelnych tvarov", ako pises, to je ta mala sranda, v ktorej su osadene tlacidla okien a dveri, to co som oznacil??? To treba opatrne vylupnut von alebo si myslel vybrat cely tapacir, odpojit ho a potom to dako odtial vybrat???
myslim toto...
Dakujem
me to jde taky vytahnout z venci bez oddelavani tapaciru, a vytahnes to i s konektorem, zadna veda to neni
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová