Ovladanie okna

Moderátor: Blue Lanos

kasma

Ovladanie okna

Příspěvek od kasma »

Zdravim...
Stretol sa niekto s tym, ze od vodica sa da otvorit spolujazdcove okno a zavriet sa neda? Na dverach spolujazdca sa otvara, zatvara normalne. Takze predpokladam, ze to bude ta jedna poloha tlacidla pri zatvarani. Ak mate nejaku dobru radu, tak sem s nou, kym to rozoberiem.
VDAKA
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No nie som elektrikár ale sem tam jim kukám na prsty takže si fakt myslím že je to tak ako píšeš v tom vypínači a asi to budeš muset rozhodiť ale to by nemal byť taký problém :roll: Držim palce aby sa chyba odstránila :D
kasma

Příspěvek od kasma »

Ked mi doma nefungoval dialkovy ovladac na TV, tak som tam dal so stareho mobilu podlozky spod klavesou do ovladaca a siel a mozno to pojde aj tu... Nema niekto skusenost ako to rozobrat.......?????
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

Toto to robilo aj mne ale len raz a bol to ovládač u vodiča 3 alebo 4 krát som ho zapol , vypol v takej strednej polohe a potom už išiel norm. skús ho postláčat tak pri strede viac a uvidíš..... a demontáž nedopručujem lebo je to tingtong bakelit len ho rozlámeš... :D
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
kasma

Příspěvek od kasma »

to Hardy... Problem je v tom, ze som ho stlacal, spredu, zozadu, zboku, zo stredu... a nic. najskor to slo tak asko pises no teraz okno zatvaram z druhych dveri.
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Ide to rozobrat uplne v pohode, ak budes potrebovat predsa len s niecim help napis uz to mam za sebou... na opravu Ti treba jemny pilnik a opilnikovat kontaktne plochy lebo su obhorene a nemaju kontakt
ppp

Příspěvek od ppp »

mozes ten spinac rozobrat, ale najprv ho premeraj, ja som mal dolamane kable v prechodkach a kedze k spinacu idu 3 kable (k motorku potom uz len dva) tak ak sa zlomi ten "spravny" tak nepojde len jeden smer. Ja som mal toho dolamaneho viac, takze jedno okno neslo vobec.
kasma

Příspěvek od kasma »

to ppp... Ok, premeram.

to Stanleyk..., pre istotu mi daj prosim navod ako na to, aby som z toho neurobil lego.
Dik
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Takze vybrat z dveri odopnut z patice. Ten vrchny plast nepraviduelnych tvarov, ktory to drzi na dverach treba po boku odkvacit z tych plastovych zapadiek. To je asi najchulostivejsia vec, treba sa tomu povenovat aby sa to nezlomilo. Ked to uz mas dolu, treba vybrat knofliky. Tie idu von systemom ako krytky na bytovych vypinacoch, zboku zapacit a on vylezie. Pod kazdym knoflikom su dve pertinaxove platnicky, bacha aby sa nestratili, treba ich iba vytriast von. Knofliky si nijak zvlast ukladat netreba, vsetky su rovnake az na ten co zamyka central, ten dat bokom. Po odstraneni knoflikov a vytraseni pertinaxovych podloziek Ta caka 5 skrutiek. Po ich vytoceni sa Ti cela skrinka rozpadne. Vsetko sa da v pohode zlozit, nic tam nestriela , az na ten zamykaci cudlik na okna. Na ten si treba dat pozor, pretoze ak to mas otvorene hrozi ze vystreli pruzinka a ta sa rada straca. Ty sa dostanes k plieskom spinaca.. Kontaktne plochy prepilnikovat a zlozit.
kasma

Příspěvek od kasma »

OK, vdaka, dam to v garazi dole a pustim sa do ho
kasma

Příspěvek od kasma »

Stanleyk, este jedna otazka, este pred tym ako sa do toho pustim...
"Ten vrchny plast nepraviduelnych tvarov", ako pises, to je ta mala sranda, v ktorej su osadene tlacidla okien a dveri, to co som oznacil??? To treba opatrne vylupnut von alebo si myslel vybrat cely tapacir, odpojit ho a potom to dako odtial vybrat???

myslim toto...
Obrázek

Dakujem
ppp

Příspěvek od ppp »

Vyber cely tapacir, potom zistis ze je to zospodu zachytene plechovou "segrovkou" :) za vystupky na tom zdruzenom ovladaci. Ak by si to rval bez vybratia tapaciru len tak zhora mohol by si toho dost nenapravitelne poskodit. Samotny ovladac uz rozoberies v pohode ked ho budes mat vonku.
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Najprv pred rozobratím tých tlačidiel premeraj či sú ozaj pokazené.Môžeš mať poškodený vodič medzi dverami a stĺpikom.
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Mno ja uz som to rozoberal na dvoch esperach a vzdy to slo bez skladania tapacira... presne to co je na foto oznacene iba z vonku zapacit... samozrejme nie metrovym pajsrom.. troska jemnosti a lezie to von...
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

me to jde taky vytahnout z venci bez oddelavani tapaciru, a vytahnes to i s konektorem, zadna veda to neni :D
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“