Vsade olej :-(
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Vsade olej :-(
Dnes som sa pozastavil nad tym, ze mi auto dymi z nespravneho konca... kopa dymu z predu.. otvorim a motor cely od oleja... tieklo cez nalievacie hrdlo oleja.. Myslel som ze som ho zle zavrel, no ocistil som, zavrel poriadne a o hodinu to iste (((( ... Ludiaa, ma ta tom stupli byt aj nejake tesnenie ?
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no jasne ze na vicku musi byt tesneni, netece ti to taky prez merku???? pokud jo, tak jejda jejada krouzky krouzky , kolik mas nabehano??? mas tam sintetiku nebo polo?????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Re: Vsade olej :-(
espero mi tadial vzdy trocha slzilo, ale toto vyzera horsie... nemoze to byt tesnenie pod hlavou...?Stanleyk píše:.. otvorim a motor cely od oleja... tieklo cez nalievacie hrdlo oleja..
co motorari - odbornici...?
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
olej
...to peter NR těsnění pod hlavou - " vodník " bílý kouř z výfuku no a pak je konečná fáze voda ve válcích - nedoporučeje se startovat!!! tohle vypadá na olej - nalévací víčko, měrka neudrží tlak, zvedá ji to - stav total před GO - vyběhaný motor - moc dýchá spodem - tomu by odpovídají větší vůle na kroužcích, pístech a válcích - zkus měřit kompresi, budeš chytřejší - žere olej? - při tomto odhadovaným stavu, to už může být víc jak 2 - 3litry na / 1 000km...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze : Mierku netlacilo, iba cez ten vrchnak, tesnenie tam bolo ale aj tak presiel olej... cela chyba bola v zanesenej hadici ktora spaja viko ventilov so sacim potrubim.. po vymene vsetko ok...
Velmi pekne dakujem zucastnenym za ochotu, dufam ze to zapadne medzi mozne poruchy a riesenia nasich auticok a nabuduce sa toho niekto zbytocne velmi neprelakne ako ja ...
Velmi pekne dakujem zucastnenym za ochotu, dufam ze to zapadne medzi mozne poruchy a riesenia nasich auticok a nabuduce sa toho niekto zbytocne velmi neprelakne ako ja ...
dýmá
...to stanleyk jsem moc rád, že se nesplnily moje předpoklady.... , je třeba se dobře dívat a uvažovat....no neviděl jsem to...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Maju na mysli dve kolena. Obe su jednym koncom napojene na veko ventilov. Su namahane teplom a olejovymi vyparmi takze rychlo odidu.
Mne vsak odislo jedno vdaka tmu ze nan natlacili pri "montazi" lpg expanzku a ta to koleno prerezala. Odvtedy mam zasvineny motor aj s prevodovkou a nikde mi to nie su othotni a/alebo schopni umyt. Zatial relativne najuspesnejsi boli v DPMK KE ale ani to nebola ziadna slava.
No a potom este hadicky na vodu pretoze napr. ja som uz o par litrov prisiel vdaka hadicke z termostatu ku klapke. Nastastie vtedy na nej bola daka rezerva na urezanie prasknutej casti.
Mne vsak odislo jedno vdaka tmu ze nan natlacili pri "montazi" lpg expanzku a ta to koleno prerezala. Odvtedy mam zasvineny motor aj s prevodovkou a nikde mi to nie su othotni a/alebo schopni umyt. Zatial relativne najuspesnejsi boli v DPMK KE ale ani to nebola ziadna slava.
No a potom este hadicky na vodu pretoze napr. ja som uz o par litrov prisiel vdaka hadicke z termostatu ku klapke. Nastastie vtedy na nej bola daka rezerva na urezanie prasknutej casti.
Já nevím jestli se bavíme o 1,5 16V nebo 1,8/2,0 8V
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová