TRYSKY
Moderátor: Blue Lanos
TRYSKY
Caute ludia. Pisem sem o radu ohladne demontaze trysiek. Mam espero 1.5 16v a chcel by som ich hodit do ultrazvuku a precistit ich, lebo mi jedna dost klepe. Viem, ze na to existuju rozne prisady do benzinu, ale ten ultrazvuk sa mi zda ako lepsie riesenie. Viem, ze sa tu uz o tom dost popisalo, ale nenasiel som ziadny navod, alebo postup ako ich demontovat a len tak naslepo sa do toho nechcem pustat. Tak prosim o radu skusenejsich. Dakujem
DAEWOO ESPERO 1.5 16V r.v.96
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
- Reklama
Dakujem za tolke rady, ale uz nieje treba, vyriesil som to inak. Prehnal som svojho diabla 6 km na stvorke a neustalych 4000 ot. za min a bolo po klepani. Neklepalo ani na druhy den, ked uz bol olej zteceny. Teraz uz len vymenit zapalovanie a bude jazdit este lepsie.
-
- Kontaktovat uživatele:
4000 je prehnat ??? Ja chodim bezne na 4000 otacok KE-BA.. nejde mi tahometer takze netusim kolko idem.. no zatial sa tomu nic nestalo...
Uz som sa sice pytal niekde inde no nik mi nevedel odpovedat.. aky rozsah otacok je pre 1,5 16V priatelny na beznu jazdu ? myslim tym v akych otackach radit a v akych podradovat, pre rozumnu spotrebu ?
Uz som sa sice pytal niekde inde no nik mi nevedel odpovedat.. aky rozsah otacok je pre 1,5 16V priatelny na beznu jazdu ? myslim tym v akych otackach radit a v akych podradovat, pre rozumnu spotrebu ?
- Honza Beneš
Stanleyk píše:4000 je prehnat ??? Ja chodim bezne na 4000 otacok KE-BA.. nejde mi tahometer takze netusim kolko idem.. no zatial sa tomu nic nestalo...
V manuálu k 2.0 je psáno "vyhněte se otáčkám v červeném poli" (nebo tak nějak) takže točit do 6000 je ok no ne??. Pro 1.5 nevim ale taky tam budou ňáký červený čísla. 4000 ot/min na zařazenou pětku dává 150-160 km/hod jestli se nepletu. Já řadím při 3500 nahoru a při 2000 dolů. Ale když si pouštím muziku a neslyším motor a nekoukám na ciferníky tak je to různý..
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
No, ja normalne radim pri 2500 hore a ked klesnem pod 2000 tak dolu, ale to pri takej slusnej jazde. Ale ked sa sem tam blaznim, tak skoro kazda rychlost ide po 6000 a niekedy radim 1-3-5, no a niekedy si radim len tak bez spojky, vzdy podla nalady a ludi, co su so mnou v aute