Diagnostika
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Diagnostika
Ahoj lidi
chtel jsem upozornit na to ze mam moznost pujcit si diag na daewoo i kdyz omezene a zaroven kdyby jste nekdy potrebovali nebo vedeli o nekom kdo by potreboval mam DIAGNOSTIKU na VW AUDI SEAT SKODA kterou mam svoji vlastni.a zaroven mam moznost upravovat stav km na palubce a vycist kod imobilizeru pro kodovani klicu.samo vsecky ukony ktere zvlada original diagnostika.zatim neumim cipovani motoru.
zdar a klidne piste mail.
chtel jsem upozornit na to ze mam moznost pujcit si diag na daewoo i kdyz omezene a zaroven kdyby jste nekdy potrebovali nebo vedeli o nekom kdo by potreboval mam DIAGNOSTIKU na VW AUDI SEAT SKODA kterou mam svoji vlastni.a zaroven mam moznost upravovat stav km na palubce a vycist kod imobilizeru pro kodovani klicu.samo vsecky ukony ktere zvlada original diagnostika.zatim neumim cipovani motoru.
zdar a klidne piste mail.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
- Hanzy
Skoda ze te mam trosku z ruky...jinak teda nastuduj to cipovani,vice koniku vice radosti...)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
palikx
....to vážení nabídka palikxe je pro Prahu a okolí to nejlepší co si můžete přát , s diagnostikou umí ( a to je potřeba diagnostika napoví, ale mechanik musí mít praxi a zkušenosti ) - moje osobní zkušenost - v Hallocaru ( Šeberov - Praha 4 ) mi zkurvili auto při výměně tlumičů - museli vařit, to je moje domněnka, já nevím co ten vůl s tím dělal - taky mechanik si nepodržel vnitřní nabodovanou matku v zadní nápravě a utrh ji, spodní uchycení tlumiče nešlo uvolnit. Já jsem pak měnil zapalovací modul, cívku byla vystřelená, palec, víčko rozdělovače. Následně auto bylo u SRBY cena opravy 20tisíc - oprava prováděná nadvakrát po převzetí mi tekla voda - mechanik neočistil gumový kroužek pod vodní pumpou musí se s ní pohnout, běžně se dává nové v ceně 45 Kč, výměna těsnění pod hlavou, srovnání hlavy + rozvody, termostat atd. - zpojízdněno s výhradou ( nejelo v optimálním režimu ) nakonec vše vyřešil palikx - po diagnostice a výměně hřídelky rozdělovače s distributorem a následné výměně palivového čerpadla ( malý tlak 1,5 po změření palikxem )...prostě k pánům palikx a petrm mám naprostou důvěru....
A značkové opravny typu pánů SRBY, by jsem tak akorát nakopal do prde....
mějte se fajn a nesponzorujte diletanty a to i značkové...
A značkové opravny typu pánů SRBY, by jsem tak akorát nakopal do prde....
mějte se fajn a nesponzorujte diletanty a to i značkové...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
palikx
....to palikx - tvoje reklama jsou výsledky tvé činnosti - oba dva i s petrmem, jste někde jinde - máte zájem sami si doplňujete "vzdělání" , tedy novinky ( pantáta na vás šetří, jak jinak poslat vás na školení stojí peníze ) a Vás má jenom jako ZP ( stroje na peníze ) do kterých neinvestuje a oni se navíc sami školí ( jste k nezaplacení ) , no a já to jenom " zviditelňuji " pro ostaní, kteří třeba dosud " sponzorují " servisy ( ostatně jako kdysi já sám ) jsem si vědom, že tento druh " reklamy " je nejúčinější...
mějte se fajn[/b]
mějte se fajn[/b]
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
jasne na sraz ji vezmu teda oboje daewoo i vw.mam ji v notasu a kdyz bude nekde signal wifi udelame nejaky zivy vstup na forum?
i kdyz wifi signal v baldovci asi tezko no neva
i kdyz wifi signal v baldovci asi tezko no neva
Simson s 51
Simson s 51
Jen dodavam ze uz mam diagnostiku i na OPEL jen ji musim odzkouset a uvest v dokonalost.ale vypada ze to bude chodit.
jeste k daewoo mame program na pcmcia karte ale ta je nejak chranena a nejde z ni nic stahnout tak probram zatim nemam.
jeste k daewoo mame program na pcmcia karte ale ta je nejak chranena a nejde z ni nic stahnout tak probram zatim nemam.
Simson s 51
Simson s 51
program
....to palikx to je parketa pro prográmátory - správce sítě, on se už někdo mezi námi najde - hlavně to musí někde být...)
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
-
-
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika
Ten diagnostický přístroj máš " Palixi " také pro Matízkáře onehdá se mi několikráte stalo - sice nepravidelně,že mi začal problikávat " SHECK " na mým Matizu SE 2002.Okamžitě jsem narukoval do značkovýho servisu v Rumburku/Jiříkově - kde ale nic závažného nezjistili - co to mohlo způsobit či občas způsobí ale nenašli. To problikávání ale opravdu nemělo na nic vliv,motor nejevil žádné zvukové rozdíly a nic podobného. Už se to někomu z Matízkářů stalo ? Zdravím všechny na foru a v Plumlově o tom dáme řeč - čau " Vazoun "
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.2002 sv.zel.metlina U 38 - STK + Emise do 07/2008
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.2002 sv.zel.metlina U 38 - STK + Emise do 07/2008
lambda
...to Vazoune palikx i kdyby přijel tak original scanner 11 už nemá ( už je dávno u suzi a kie...) nechci radit přes palikxe, ale podívej se na kontakty od lambdy - nevyndavej ji - i když problém může být i přímo na ní, uklepání kabelu - navíc je tam trochu horko ( problémy se závitem ve svodu ) myslím jenom druhý konec s konektorem, jinak i diagnostika chce zkušenosti a né všude je mají kromě " palikxe " ten a to musím opět opakovat odsoudil mechaniky v Srba servisu do role učedníků - kteří v mém případě nic nezjistili...a závady byly podstatný
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico