pristrojovka
Moderátor: Blue Lanos
pristrojovka
ahojte, moze mi prosim niekto z vas poradit, ako zhodim na espere celu velku pristrojovku aby som sa dostal ku kablovaniu?
dakujem
dakujem
- Reklama
no delat doma tesneni pod hlavou teda nic moc.tesneni je asi za 700 je dobre srovnat hlavu asi 600 a zabrousit ventily a vymenit simerinky vacky asi 200 jeden a ventilu asi 30 jeden(to nevim jiste).a procistit i hydraulicka zdvihatka.pak se mozna bude muset povolit vodni pumpa na napnuti remenu rozvodu takze tesneni pumpy asi za 30.
je to jen orientacni.
jo a sendavat celou palubku kvuli alarmu je nesmysl.da se tam dostat i od spodu.
je to jen orientacni.
jo a sendavat celou palubku kvuli alarmu je nesmysl.da se tam dostat i od spodu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
viem ze sa da dostat aj zospodu, ale kupil som si magicar 9000 a chcem dat aj dialkovy start a aj tak mi nieco stale vydava vibracie pod pristrojovkou, takze by som to spravil jednym vrzom naraz.
no a s tym motorom si ma sice moc nepotesil, ale aj tak dakujem. zajtra to ideme rozobrat u stryka v autodielni a uvidime co ma este prekvapi:-(
no a s tym motorom si ma sice moc nepotesil, ale aj tak dakujem. zajtra to ideme rozobrat u stryka v autodielni a uvidime co ma este prekvapi:-(
tak to je neco jineho.ale bohuzel ti nereknu jak se to sendava ja sem to delal snad jen jednou a uz si to nepamatuju.ale je to tak na 2 hodiny vyndat a to same nandat.ale opravdu nevim co to obnasi.mozna alespon vyndat stred kolem radia a kolem volantu a treba to bude stacit.treba tam pak uz neco najdes.kdyz ne muzes pokracovat vlastni demomtazi palubky.
Simson s 51
Simson s 51
musis vyndat stred kolem rucni brzdy a kolem popelniku jsou sroubky ty musis vyndat a pak plast kolem radici paky pak se da vyndat ten plast kolem radia a topeni a a pak vyndat ovladani topeni a pod nim uz je misto.
Simson s 51
Simson s 51
no vidim, ze to ozaj bude nadherna robota a k tomu este ten motor:-(( asi ma trafi slak:-(
nenormalne ma to stve, je to moj milacik a toto je prva porucha ktoru mam odkedy som ho kupil.
ozaj, nevbiete nikto o nejakom servisnom manuali k autu? lebo jedine co som nasiel je v rumuncine a aj tam to je cele nejake divoke.
nenormalne ma to stve, je to moj milacik a toto je prva porucha ktoru mam odkedy som ho kupil.
ozaj, nevbiete nikto o nejakom servisnom manuali k autu? lebo jedine co som nasiel je v rumuncine a aj tam to je cele nejake divoke.
no servisni manual mame v praci ale celej ho fotit nebudu a navic tam toho stejne moc neni.jen ho uvidim az v pondeli a to je asi pozde.
Simson s 51
Simson s 51
no muselo by se to cele scanovat a to neni sranda.a navic ho nema kazdej takze asi pro to.ja navic nemam scaner takze to ani udelat nemuzu, a sef mi ani nedovoli si ten manual pujcit domu.je to tezky.
Simson s 51
Simson s 51
jo jo pracuju.ale v praze takze to je asi pro tebe z ruky.ale kdybys vydrzel s rozebranim palubky muzu se zkusit podivat co najdu v manualu.ale opavdu si myslim ze tam toho moc neni.je tam dukladne rozebrany motor a prevodovka a napravy ale interier nic moc.
Simson s 51
Simson s 51