pristrojovka

Moderátor: Blue Lanos

eier

pristrojovka

Příspěvek od eier »

ahojte, moze mi prosim niekto z vas poradit, ako zhodim na espere celu velku pristrojovku aby som sa dostal ku kablovaniu?
dakujem
Reklama

ppp

Příspěvek od ppp »

Dolu volant, plasty okolo volantu a potom samotnu pristrojovku. Akurat nahon tachometru je potrebne odpojit pred zlozenim pristroovky ale da sa ho nahmatat aj lahko odpojit, je len nacvaknuty.
eier

Příspěvek od eier »

dakujem za radu, chcel som to zajtra vyskusat a nahodit si novy alarm, ale asi pred pol hodinou mi odisiel motor :cry:
zacalo to trhat a vyletel z vyfuku biely dym, takze sa modlim, aby to bolo len tesnenie pod hlavou.
Nevie mi niekto poradit ako sa to meni a co to stoji? prosiiiim
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

A načo treba zhadzovať prístrojovku ked meníš alarm?Ved pripnut sa dá aj bez toho ,aby si ju zhadzoval.A to ani nepíšem ,že ten alarm je len na to aby ty si sa do auta nie vždy mohol dostať,lebo zlodeja aj tak nevyvedie z toho žeby ti to auto nevzal.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no delat doma tesneni pod hlavou teda nic moc.tesneni je asi za 700 je dobre srovnat hlavu asi 600 a zabrousit ventily a vymenit simerinky vacky asi 200 jeden a ventilu asi 30 jeden(to nevim jiste).a procistit i hydraulicka zdvihatka.pak se mozna bude muset povolit vodni pumpa na napnuti remenu rozvodu takze tesneni pumpy asi za 30.
je to jen orientacni.
jo a sendavat celou palubku kvuli alarmu je nesmysl.da se tam dostat i od spodu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
eier

Příspěvek od eier »

viem ze sa da dostat aj zospodu, ale kupil som si magicar 9000 a chcem dat aj dialkovy start a aj tak mi nieco stale vydava vibracie pod pristrojovkou, takze by som to spravil jednym vrzom naraz.
no a s tym motorom si ma sice moc nepotesil, ale aj tak dakujem. zajtra to ideme rozobrat u stryka v autodielni a uvidime co ma este prekvapi:-(
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak to je neco jineho.ale bohuzel ti nereknu jak se to sendava ja sem to delal snad jen jednou a uz si to nepamatuju.ale je to tak na 2 hodiny vyndat a to same nandat.ale opravdu nevim co to obnasi.mozna alespon vyndat stred kolem radia a kolem volantu a treba to bude stacit.treba tam pak uz neco najdes.kdyz ne muzes pokracovat vlastni demomtazi palubky.
Simson s 51
eier

Příspěvek od eier »

no najviac ma trapi prave ten stred s ovladanim kurenia, lebo to nejak divoko vyzera zospodu a neviem ako sa to cele dava dole aby zostala palubna doska volna
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

musis vyndat stred kolem rucni brzdy a kolem popelniku jsou sroubky ty musis vyndat a pak plast kolem radici paky pak se da vyndat ten plast kolem radia a topeni a a pak vyndat ovladani topeni a pod nim uz je misto.
Simson s 51
eier

Příspěvek od eier »

no vidim, ze to ozaj bude nadherna robota a k tomu este ten motor:-(( asi ma trafi slak:-(
nenormalne ma to stve, je to moj milacik a toto je prva porucha ktoru mam odkedy som ho kupil.
ozaj, nevbiete nikto o nejakom servisnom manuali k autu? lebo jedine co som nasiel je v rumuncine a aj tam to je cele nejake divoke.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no servisni manual mame v praci ale celej ho fotit nebudu a navic tam toho stejne moc neni.jen ho uvidim az v pondeli a to je asi pozde.
Simson s 51
eier

Příspěvek od eier »

nechapem, preco uz konecne niekto nedal ten manual aj na net, uplne by to stacilo aj v anglictine, hlavne ze by to bolo k zohnaniu. ten rumunsky to teda fakt nieje bohvieco
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no muselo by se to cele scanovat a to neni sranda.a navic ho nema kazdej takze asi pro to.ja navic nemam scaner takze to ani udelat nemuzu, a sef mi ani nedovoli si ten manual pujcit domu.je to tezky.
Simson s 51
eier

Příspěvek od eier »

a ty pracujes v daewoo servise ked tolko toho o tom vies a mas pristup aj k manualu?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D jo jo pracuju.ale v praze takze to je asi pro tebe z ruky.ale kdybys vydrzel s rozebranim palubky muzu se zkusit podivat co najdu v manualu.ale opavdu si myslim ze tam toho moc neni.je tam dukladne rozebrany motor a prevodovka a napravy ale interier nic moc.
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“