Bodový systém - Jak jste na tom

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Máte již trestné body a kolik ?

do 3 bodů
2
7%
do 5 bodů
0
Žádná hlasování
do 8 bodů
0
Žádná hlasování
více jak 10 bodů
0
Žádná hlasování
měl jsem kliku a mám všechny body
27
93%

Celkem hlasů: 29

V.Brousek

Bodový systém - Jak jste na tom

Příspěvek od V.Brousek »

pochlubte se :oops:
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Vzhledem k tomu že jsem lopicajty od června snad nepotkal tak je to jasný. Ačkoliv jsem byl příznivcem buzeračního zákona, musim dát za pravdu jeho odpůrcum: na lidi by stačilo oaby ty lemplové v uniformách dělali co maj, byli by vidět na silnicích a vykašlali se na úplatky !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Sákryš, uklikl jsem se při hlasování...místo poslední možnosti jsem dal první možnost...není náhodou někde stanovený jestli se ty body přidělujou nebo odečítaj??? Teď jsem z toho trochu jelen...

...jinak tedy já jsem policajty viděl, ale pouze v televizi a jednou z trolejbusu když řešili nějakou nehodu...a poslední měsíc se v naší zapadlé úzké slepé nezajímavé uličce začala objevovat Octávka městských četníků...jinak nic...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Serpico

body

Příspěvek od Serpico »

....to Brousek body mi ser.. ( zatím mám všechny ), mnohdy si připadám jako pitomec, jedu jak mám 50 a stále sleduji provoz za sebou, prostě jsem nejpomalejší...
u nás hodně ulic předělali na 70 ale v zapadlej vesnicích okolo Prahy jsou 20 a to je k posrání, to se nedá plynulou jízdou zvládnout...vyhodnocení je pozitivní pro policii, klesl statisticky počet ohlašených malých nehod...( pojišťovny tvrdí opak, stoupl a nehlásí se ), každopádně klesl počet mrtvých....asi to určitý význam má....ale je to o klice, kdo kam a do jakýho měření spadne...nejhorlivější jsou MP... zajímavost právní otázka - pokud není z dokumentováno foto překročení rychlosti - nastává tvrzení proti tvrzení - u radaru je jenom jeden ( při správním řízení, a omyly záměny byly už řešeny )...

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Slam

Příspěvek od Slam »

Co mam Leganzu, zadny policajt si me jeste nevsiml, tak snad to tak vydrzi co nejdele... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Body mám všetky a policajtov som videl iba v červenci a potom ma ešte raz kontrolovali 22. 12. na výjazde z benzínky na D1 pri Brne. Inak nikde nikoho. Je to až k smiechu:-(
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Re: body

Příspěvek od Ivoš »

Serpico píše:....to Brousek body mi ser.. ( zatím mám všechny ), mnohdy si připadám jako pitomec, jedu jak mám 50 a stále sleduji provoz za sebou, prostě jsem nejpomalejší...
u nás hodně ulic předělali na 70 ale v zapadlej vesnicích okolo Prahy jsou 20 a to je k posrání, to se nedá plynulou jízdou zvládnout...vyhodnocení je pozitivní pro policii, klesl statisticky počet ohlašených malých nehod...( pojišťovny tvrdí opak, stoupl a nehlásí se ), každopádně klesl počet mrtvých....asi to určitý význam má....ale je to o klice, kdo kam a do jakýho měření spadne...nejhorlivější jsou MP... zajímavost právní otázka - pokud není z dokumentováno foto překročení rychlosti - nastává tvrzení proti tvrzení - u radaru je jenom jeden ( při správním řízení, a omyly záměny byly už řešeny )...

mějte se fajn
Tohle mě napadlo taky.....pokud nemá policajt v ruce důkaz (foto, záběry z radaru), klidně bych to dal na správní....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

On by bohatě stačil (s malými úpravami) systém stávající. Malou úpravou myslím např. když jede člověk pod vlivem alkoholu autem (s vyjímkou zbytkáče z předchozího dne, nebo po kapkách na kašel,které obsahují alkohol v min. množství) nebezpečně, zavřel bych ho hned. Je to jako by chodil po ulici a (s trochou nadsázky) střílel by okolo sebe pistolí.
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Ivoš: Presne tak, ale ešte by som mu zobral auto. Pokiaľ by mal človek nad x promile, šup ho do vezenia/pokuta a zobrať auto. Možno by potom niektorí dostali rozum...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Přesně,mipo,ale pořád stejně nechápu morálku těch lidí, že za ten volat sednou.....já to nejsem schopen udělat i když si dám v 6 večer pivo a pak piju jen kafe a řídím třeba v 1 nebo ve 2 v noci.... :roll: :roll:
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Re: body

Příspěvek od Kessler »

Ivoš píše:Tohle mě napadlo taky.....pokud nemá policajt v ruce důkaz (foto, záběry z radaru), klidně bych to dal na správní....
Tak to bys asi moc nevyhrál...protože pokud je to tvrzení proti tvrzení (ty a švestka), tak švestce se u správního řízení věří víc a tudíž bys to projel...bere se to tak, že švestka nemá na rozdíl od tebe důvod si vymýšlet...můžeme se přít, zda je to tak správně, ale to je všechno co se s tím dá dělat...

...jinak ohledně alkoholu a jiných látek za volantem jsem pro přísné a ponižující tresty...bohatě by stačilo tejden v lochu, pak měsíc veřejně prospěšné práce...třeba starat se na záchytce o ožralce :twisted:...a řidičák vrátit až za rok...myslím, že by to byla dostatečně děsivá zkušenost...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Serpico

body

Příspěvek od Serpico »

...to Ivoš a ostatní...já nejsem právník ale ve správním jednání jednáš s právníkem na rozdíl od bambuly - Bambase, který má papíry na hlavu a nesmí nosit služební zbraňa ten ví co to je presumpce ne-viny ( jedinec i švestka je omylný, splete si auta, blbě to nahlásí atd. ) ....tedy tolik - hlavně se nesmí podepsat jakýkoliv souhlas - a navíc musíme respektovat zákony EU

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

23 hlasujících. Je to málo nebo hodně. Já si myslím že na toto fórum málo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ja nehlasoval, myslel jsem ze to neni povinne...
Policajty jsem tez nepotkal, krom mestskejch baliku kazdy rano na prechodech :-(
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Musím to zaklepat, ale zatím plný počet... !

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „POKEC“