Najlepší požierač benzínu
Moderátor: Blue Lanos
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Najlepší požierač benzínu
Pozdravujem všetkých členov-som tu nový,ale kalos mám už 3 rok.
Vlastním tiež kalos 1,2 a ak ja som sa dal na Daewoo tak asi preto že je dobré.Ja mám servis a môžem spokojne napísať ,že Daewoo autá sú porovnatelné aj s Mercedesom.Ved stačí pozrieť môj model.
Vlastním tiež kalos 1,2 a ak ja som sa dal na Daewoo tak asi preto že je dobré.Ja mám servis a môžem spokojne napísať ,že Daewoo autá sú porovnatelné aj s Mercedesom.Ved stačí pozrieť môj model.
- Reklama
Vitaj medzi nami, ak máš záujem zaregistruj sa do Kalosclubu - http://kalos.daewooclub.com
-
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Len ja sa čudujem aké spotreby píšete lebo ja pod 10 l som ešte nebol a spotrebu pneumatík mám tiež vysokú .Sada pneu my vydrží tak 15 tisíc Km.A to mám často niektoré koleso vo vzduchu.No na Kalosa nedám ináč dopustiť.Mne totiž aj Škodovky všetky druhy som mal ,žrali veľa.Ozorák Mikuláš píše:Buď medzi nami pozdravený. Srdečne Ťa vítame.
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ved som sa pýtal v servise a nič nenašli a ja som ten benzín nepil.A v návode nepíšu ,že jazdiť na plno má akú spotrebu.Len priemer a ten som mal len v zábehu a to som jazdil tak že som plynový pedál tlačil len na 1/4.A môj Kalos 1,2HB ide dobre len od 4000 ot/min.Do 4000 Ide slabšie potom akoby zaplo turbo a ide a poznať aj kone.,ale spotreba.mino píše:Ty dabel a čo ak to nebolo v tých autách?