sedacka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Zadní sedačka sklápí pouze horní část opěradla spodní je přišroubovaná k podlaze v zadní části uprostřed sedáku je jeden šroub kterej když chceš povolit tak musíš prostrčit mezi sedákem a opěradlem nejlíp dlouhej nástavec na golu a 12 nebo 13 oříšek na golu a natrefit ten šroub a povolit a pak už jen trhnout za sedák.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
eMKa Slovensko píše:ked uz to budes znasilnovat, daj si bacha aby ta nikto nevidel hlavne od Daewoo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ja tam ten sroubek nemam Mam to tam prisroubovat? Mne se to sem tam hodi, ze to jen vytahnu, natotata, kdyz tam deckam treba zapadne no chtel jsem napsat nozicka ale neee, treba cokoliv, trhnu s tim nahoru a ma to venkupetrm píše:Zadní sedačka sklápí pouze horní část opěradla spodní je přišroubovaná k podlaze v zadní části uprostřed sedáku je jeden šroub kterej když chceš povolit tak musíš prostrčit mezi sedákem a opěradlem nejlíp dlouhej nástavec na golu a 12 nebo 13 oříšek na golu a natrefit ten šroub a povolit a pak už jen trhnout za sedák.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se