Poradte

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ropak

Poradte

Příspěvek od ropak »

Zdravím všetkých esperákov. Prosím o radu, ale fakt seriózne. Kúpil som espero asi pred štyrmi rokmi za 140 000 Sk,- . Od tej doby som investoval do auta už 175 000,- Sk . teraz mám zas problém s alternátorom a nie je to už po prvý raz čo ma auto sklamalo a práve vtedy keď to najmenej čakám. Som človek, ktorý bez auta nemôže byť, ale doslovne. Čo by ste spravili na mojom mieste, alebo čo by ste mi odporučili, som na konci s nervami. Proste ja bez auta nevydržím a tá moja šumka ( doteraz to bolo moje najmilšie auto a mal som ich sedem ) ma strašne sklamala a nie prvý raz. Mám ho prásknuť o múr, alebo čo? Alebo ho niekto nekúpi? Je tam všetko nové okrem plechov. Má plyn, ťažné, fólie, samozrejme legálne. Prosím poradte čo s ním ďalej. Za Váš názor ďakujem.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já bych to skúsil ješte opraviť lebo vlastne sa jedná o finančnú stránku keď máš na nové tak hup ale keď nie tak Espero je dosť dobré auto a pri tvojich investicích doňho je škoda ho predať :D Toť môj názorík :lol:
peter NR

Re: Poradte

Příspěvek od peter NR »

ropak píše:...pred štyrmi rokmi za 140 000 Sk,- . Od tej doby som investoval do auta už 175 000,- Sk ...
...chapem to spravne, ze si do ceny investicii zaratal aj cenu auta...?
teda, ze si donho vrazil 35-tis....?

ak ano,tak to za 4 roky nieje az take strasne - podla mna..... samozrejme to este zavisi od najazdenych km....

inak oprava alternatora by mohla vyjst okolo 2-tis(vlastne skusenosti), tak neviem...

ale ako napisal peha - ak mas na nove, tak hor sa do predajne a za espero este nejake bubaky dostanes... ;)
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Jestli jsi uz vychytal vsechny mouchy tak si ho uz nech. Koupis jiny a zase nevis co mas a mozna budes zase platit a platit a platit :D
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no to mam stejny nazor kdyz uzdam do auta takovyhle penize tak si ho musim nechat aspon rok aby se to trosku zaplatilo.mam to ted podobne.ted mi bude muset auto slouzit dalsi 4 roky :D
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
jegi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jegi »

Zdravím!Prosím,možete mi predpovedať aká čierna budúcnosť ma čaká? :( Včera na obed odstavím espi,vše OK.Večer idem štartovať,pol sekundy točilo a potom sa zaseklo.Na piaty raz naskočilo ale traktor je oproti tomu h..no,no išlo asi na 2 valce,dym išiel aj od motora tak som to hned vypol.Pozrel som olej a ako mlieko,tuším to znamená že voda je v tom.Hlavne že som to menil pred mesiacom/valvoline synpower 5W40/
ex Espero 1.5 GLX
Mazda 6, 1.8
Moje hobby: http://www.cactuslandia.websnadno.cz
Obrázek
mil

Příspěvek od mil »

To jegi:
Pravdepodobne Ti len prdlo tesnenie pod hlavou. Nebude to veľmi drahé, neboj.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
jegi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jegi »

Ďakujem Ti Mil za predpoveď,chvála Bohu si mal pravdu,je to len to tesnenie! Obrázek
ex Espero 1.5 GLX
Mazda 6, 1.8
Obrázek
mil

Příspěvek od mil »

To jegi:
Nemáš zač. Som rád, že predpoveď vyšla. Tak nech Ti fárko slúži ako nové!
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
mirko666

Re: Poradte

Příspěvek od mirko666 »

No ja som kúpil minulý rok za 75 000sk z bazára bolo pekné ale už
som menil celý motor, ten ma stál aj s výmenou 18 000sk, štartér 4000, pozn. všetko použité nie nové ,motorčeky central 1000sk,naplnenie klímy 1000sk, komplet celý výfuk9000sk no ten predtým sa mi podarilo odtrhnúť v járku, tesnenie pod hlavou aj vaňou , nový olej,filter,rozv.remeň nechcem to počítať lebo by ma asi porazilo... a to na ňom až tak veľa nejazdím ato sa teraz ukazuje aj hrdza povedal som si že ešte dáka veľká investícia a predávam ho hneď bez váhania
no záleži na tom ako človek kúpi najl. po 1. majiteľovi treba si zobrať nejakého známeho mechanika ja už bez neho nebudem kupovať žiadne auto
poučil som sa
jegi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jegi »

Tak zobrať so sebou mechanika nie je zlé,aj keď ani on nevidí do vnútorností zvonka.Ale podľa mňa je nespravodlivé vyčítať autu,že si tam musel vymeniť náplne,remene atď,veď to je normálne.No a s tými majitelmi,ja som už štvrtý a nesťažujem si.Možno treba mať aj šťastie... :?:
ex Espero 1.5 GLX
Mazda 6, 1.8
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“