pylovi filtr

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
sifaldaO

pylovi filtr

Příspěvek od sifaldaO »

čau lidi,nevíte zda se vyrábí pylovi filtr do lanose.mám 1.5 r.v.2002.nikde ho nemužu najit.p.s.neustále mam prach v autě,o zamlžování oken ani nemluvim.vyděl jsem jeden po domácku vyrobenej,moc se mi do toho nechce. :roll:
Reklama

orgi
Kontaktovat uživatele:

Re: pylovi filtr

Příspěvek od orgi »

sifaldaO píše:čau lidi,nevíte zda se vyrábí pylovi filtr do lanose.mám 1.5 r.v.2002.nikde ho nemužu najit.p.s.neustále mam prach v autě,o zamlžování oken ani nemluvim.vyděl jsem jeden po domácku vyrobenej,moc se mi do toho nechce. :roll:
ja som sa osobne s pelovym filtrom do lanosa este nestretol..
zahmlene okna = poriadne vyumyvat, odmastit, vycistit destilovanou vodou a popripade pouzit specialne handricky napustene takou srandou ako antihmlove.. :)
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Blue Lanos

Re: pylovi filtr

Příspěvek od Blue Lanos »

sifaldaO píše:čau lidi,nevíte zda se vyrábí pylovi filtr do lanose.mám 1.5 r.v.2002.nikde ho nemužu najit.p.s.neustále mam prach v autě,o zamlžování oken ani nemluvim.vyděl jsem jeden po domácku vyrobenej,moc se mi do toho nechce. :roll:
Mame predsa navod na lanosclube :roll: hledat, hledat a hledat :lol:

http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2005120105 :idea: :idea: :idea:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
sifaldaO

pyloví filtr

Příspěvek od sifaldaO »

tak filtr už mám,vlastně dva.rozpůlil sem normální filtr podle tý šablony a vyslo to akorát,dokola molitan a sednul tam jak prdel na mísu.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“