Traktor

Moderátor: Blue Lanos

Hardy
Kontaktovat uživatele:

Traktor

Příspěvek od Hardy »

Ahoj vsetci tak aj ja som si kupil esperko po 2rocnej skusenosti s fotrovym bordovym som kupil modre ale to je uplne ine auto. Zvlnene kotuce motor klepe furt jak traktor ak to obcas vytocim na 6000 tak to 3 dni neklepe a potom zas. nesedi na ceste. to fotrove bola paradicka. jazdil s nim nejaky dedek furt len 60 no des. :roll: pomozte mi co stym?
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Prestriekaj ho na bordovo a keď to nepomôže tak...... :lol: :lol: :lol: Prajem Ti vela príjemných zážitkov,apropo obráť sa vo fórume na rastikka 11 on má už vela zážitkov za sebou :D Jo a nevzdávaj to lebo keď vydržíš a opravíš tak budeš mať skvelé auto :D Jak hovorím bývalého majitela si nevyberieš :lol: :lol: :lol:
Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rumcajz »

nazdar, no keby si sa ozval tak ja mam na preeedaj 3 kusy, mozno by si si aj vybral...
... nič iné ti nezostáva len ho porobiť alebo predať...
.. ak, tak mám veci na espero na predaj ...
cao..
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
mirko666

Re: Traktor

Příspěvek od mirko666 »

Odkaz pre Petra Mt chcem predat espero a doviezt z nemecka ine uvazujem dost výrazne nad omegov a lagunom a mazdou 626 je to podla teba dobre auto
mne sa inak najviac páči z týchto modelov omega len som čítal že spolohlivosťou nieje to až take ružove
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ople preferuji ale OMEGA je chúlostivá na motor,no Lagúna je Francúz a to by malo stačiť,a 626 Ti zozadu zhnije skôr ako Espero ;) Tak a teraz uvažuj :twisted: :twisted: :twisted:
mirko666

Příspěvek od mirko666 »

no o tých mazdách je známe ze hniju aj nad leganzou uvazujem len
s mojim esperom som spokojny ale jazdne vlastnosti sa mi nevidia
a nechcem sa uz oflaknut kamos ma tiez bielu ma nabehaných uz 300 000km
ale beha na nej akurat meni olej a take drobnosti okolo toho zhanal som aj clanky na tieto auta ale vela toho nieje este audi 100 celkom chvalia ale to je
uz dizajnovo dost stare auto len treba vyskusat
a rozhodnut sa
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Asi tak o jazdených vozoch -je to vždy sázka do lotérie 8) No a AUDI 100 je vlastne už skoro veterán,ide o to že Ty akoby si chcel vymeniť Espero za starší typ vozu a to neviem či je dobrá investícia do budúcna :D :D :D
mirko666

Příspěvek od mirko666 »

no 14 ročné auto je už dosť inak nedávno mesiac aj viac som bol v banke v Rožňave a sa m izda že som videl tvoju bielu krásku najskôr som si myslel že je to kamoš
lebo aj on ma bielu leganzu s roznavskou spz ale z blizsia som videl ze to nie je on
ta tvoja naozaj vyzara super ak si to bol ty asi este dosporim a pouvazujem o leganze
Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rumcajz »

MIRKO666
nazdar, no k tej omege, ja mám MV6 ak vies čo to je zač, r.v.98, mám nabehaných 240tis km a po motor stránke som tiež počul, že budú žrať olej atď ale je to asi kus od kusu iné.. mne nežere ani deci a komfort je to veľký, však papalášové autáá.
... jediná vec čo ma sere je, že na takú triedu áut, nemá pozinkovanú karosériu a preto čuduj sa svete HRDZA..
.. tak asi tak..
cao
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Dakujem za uznanie o mojej kráske aj keď Esperko nieje vôbec škaredé ale naopak,hlavne keď má aj výbavu tak za tie peniaze čo sa dá kúpiť nieje čo dodať :D :D :D a ješte vieš o tom že Espero na LPG je bomba,vlastne každé Daewoo na LPG je auto k tomu stvorené :lol: :lol: :lol:

A keď uvažuješ o Lege ta dorá volba ja ju mám 2 mesiace ale nedal by som ju ani za svet,veď vďaka nej som na fóre kde poznávam samých dobrých ludí :P :o) :D

https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1518
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Hardy píše:Ahoj vsetci tak aj ja som si kupil esperko po 2rocnej skusenosti s fotrovym bordovym som kupil modre ale to je uplne ine auto. Zvlnene kotuce motor klepe furt jak traktor ak to obcas vytocim na 6000 tak to 3 dni neklepe a potom zas. nesedi na ceste. to fotrove bola paradicka. jazdil s nim nejaky dedek furt len 60 no des. :roll: pomozte mi co stym?
no..
..kotuce vymenit..aj dosticky..
..do motoru dat Engine Flush do oleja..a potom vymenit..
..su ucpate dvihatka ventilov..
..
kedze to ani nesedi na ceste..
takze to su na 100% tlmice..treba vimenit..
..
skratka zhrnul bych to..
GO naprav..
GO brzd..
..a "pozret sa z blizka na motor"..
..
ja som mal v podstate to iste, ked som kupil Nexiu,..
(ale to som vedel do coho idem)
"tvoj stav vozu" by sa dal nazvat " Standardna starostlivost autorizovaneho servisu "
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
blaho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blaho »

:P tak: "Standardna starostlivost autorizovaneho servisu " :?:

... dobré JRD ...

MIRKO666 -to si bol ohúrený všetkým okolo, keď si to kupoval, alebo si sa na ňom vôbec nepreviezol? Skúsenosti s foťovým si predsa mal, nie? Ak by si mal porovnávať negarážované autá podľa náchylnosti na hrdzu, tak to je jedno, či 626 alebo Espero, je to len o šťastí na aký kus trafíš a ako bolo ošetrované. Nikto nehovorí, že sa Ti nemôže podariť zohnať zachovalý kus. Môj bracho si kúpil 626 rv. 94. v prevádzke 96 od pedanta a tomu autu nič nie je. Ak to mám porovnať s Esperom, tak pohodlie podobné, ale tvrdší podvozok, čo pre Teba asi určite prínos a ďaleko tichší motor a lepšie odhlučnené vozítko. Espero má krajší interiér. 626-5dverák, Espero-sedan otázka čo vyhovuje viac. Každopádne musíš mať šťastie na kus a vyvarovať sa ukvapeným kúpam a radšej počkať a viac toho pobehať. O to menej potom budeš investovať neskôr.
:P
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

-peha- píše:Ople preferuji ale OMEGA je chúlostivá na motor,no Lagúna je Francúz a to by malo stačiť,a 626 Ti zozadu zhnije skôr ako Espero ;) Tak a teraz uvažuj :twisted: :twisted: :twisted:
Nejlepsi by byla dobra omega... :idea:
Je pravda za laguna ma pi.u ve znaku-proto bych ti ji asi nedoporucil(i kdyz ta moje zatim slouzi) ale jestli se rad projedes tak pokud narazis na 3.0 V6 v dobrem stavu nevahej!!! o boze :roll: :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
mirko666

Příspěvek od mirko666 »

A je rozhodnuté espero ostava v rodine krsný ho chce som rad lebo dost nam trvalo kym sme dali na nom motor do poriadku inak sa mi espera pacia inak by som ho nekupoval su pohodlne ale v zákrutach to netreba preháňať nesedia az tak ale s tým som počítal keď som ho kupoval. laguna alebo omega trojliter asi nie sú lacné ale drahé opravy väčšinou sú len automaty a tie sa často kazia ,drahá poistka a spotreba dnes som sa viezol v nubire 1.6 r.v.98 inak to nieje vôbec zlé autíčko za tú cenu čo idú
ppp

Příspěvek od ppp »

Esperko je akoze rodinne auto, takze ziaden zavodak a mam pocit ze vdaka tazsej prdeli je v ostro vybratej zakrute pretacave.

peha->to ja jasne, lega je uz auto s velkym A :) na tu je tazko nadavat. Slusna vybava a pohodlne zvezenie. Espero je kusok starsie takze na tom nie je az tak ako lega ale je aspon vdaka veku jednoduchsie co sa tyka elektroniky.
Inac tusim aky opel rekord to bol. Nestaval nahodou vo/pri dvorku pri uholnych skladoch? Ale leganzu som tam este nevidel, uz som tam davno nebol.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“