Chladicí sustava
Moderátor: Blue Lanos
Chladicí sustava
Zdravím všechny.Mám asi takýto problém:pri studenom motore keď naštartujem mi hneď vo vyrovnávacej nádržke začne cirkulovať voda.(Známy povedal že je to termostat).Čo vy na to?Ešte niečo:vo vyrovnávacej nádržke sa mi vytvára pena-nikto tam nič nenalial,voda sa mi nestráca,teplota o.k.cca 2 mil.pod druhou ručičkou na teplomery.(povedali že to chytá falešný vzduch cez sacie potrubie,stará nemrzka).poradte!Myslim že to na tom mojom tátošovi je tak od nova,nikdy som nepozoroval ohladom chladenia žiadny problém-je pravda že v lete môže byť aj 40´C nikdy som nepočul zapnúť ventilátor na chladiči.Môžem stáť aj x hodin v kolóne.nikdy sa neprehrial.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Až se zahřeje, tak začne kolovat krz chladič. Přes nádobku valí furt.kapo391 píše:Je pravda že všetko už bolo povedané,ale predsa vo vyrovnávacej nádržke by nemala hneď po štarte cirkulovať voda predsa až sa zohreje nie
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
No kdo chce kam, pomozme mu tam, ale manuál hovoří jasně...
a - chladič
b - fukar
c - termostat
d - pumpa
e - rozdělovač
f - klapka
g - topení
h - nádobka
Co z toho plyne? Co teče do nádobky? Ale pocvičit se ve výměně termostatu neuškodí...
a - chladič
b - fukar
c - termostat
d - pumpa
e - rozdělovač
f - klapka
g - topení
h - nádobka
Co z toho plyne? Co teče do nádobky? Ale pocvičit se ve výměně termostatu neuškodí...
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze servisního manuálu k Matizu.kapo391 píše:draku odkiaľ máš tak dobrý plánek
|\/| /\ '|' | '/.