nemám sice Nexii,ale víc hlav,víc ví
již dva dny mě zlobí Racek, po nastartování a rozjetí se začnou zvyšovat otáčky až na plný plyn a neklesají.Jel jsem takhle z práce večer cca100Km a po Brně systémem půl spojky,půl brzdy a vypínání zapalovaní při každém popojetí v kolonách na křižovatkách,prostě zážitek.
Lanko nedrhne,klapka se vrací ,vyčistil jsem krokový motorek volnoběhu a vstřikovací hlavu. Motorek vyjíždí a zajíždí,v paměti závad není nic.
Jeden den to dalo pokoj,ale dnes zase zlobí. Kde je problém?????? Díky za urychlené rady.
RACER 94 MULTEC Jednobod
stále plný plyn
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: stále plný plyn
Neviem sice ako je to v racerovi spravene ale nepomohlo by restartovat ECU?Vincent píše:nemám sice Nexii,ale víc hlav,víc ví
již dva dny mě zlobí Racek, po nastartování a rozjetí se začnou zvyšovat otáčky až na plný plyn a neklesají.Jel jsem takhle z práce večer cca100Km a po Brně systémem půl spojky,půl brzdy a vypínání zapalovaní při každém popojetí v kolonách na křižovatkách,prostě zážitek.
Lanko nedrhne,klapka se vrací ,vyčistil jsem krokový motorek volnoběhu a vstřikovací hlavu. Motorek vyjíždí a zajíždí,v paměti závad není nic.
Jeden den to dalo pokoj,ale dnes zase zlobí. Kde je problém?????? Díky za urychlené rady.
RACER 94 MULTEC Jednobod
Nexia GTX 1.5 16V 1996
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
jo a este ma napadaaa...
neprisaava ti to volakade "falosny vzduch"..??
napr. nejaka prasklinka na hadici, zle ci stare tesnenie na niekde na sani...a pod.
..ono skodovky robili sprostosti, ked bola zla hadica k posilovacu na brzdy.
neprisaava ti to volakade "falosny vzduch"..??
napr. nejaka prasklinka na hadici, zle ci stare tesnenie na niekde na sani...a pod.
..ono skodovky robili sprostosti, ked bola zla hadica k posilovacu na brzdy.
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Taky nevim, jak je to udělané v Rackovi, ale např. u Feldy se tohle většinou vyřeší vyčištěním škrtící klapky, případně výměnou potenciometru, jak psal JRD McLAREN...a pak následným zresetováním řídící jednotky...bez toho resetu problém přetrvává...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto