uz mam taky kolecka :o)
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
Libej se mi, kdyby je nemel Ivan na nexii a staly min, jdu do nich
Mo jinak ten lanosik je peknej, hlavne hatchbacky jsou dobry (sorry blue ) ale jeste bych na nej dal folie a snizil a bude to krasavec
Mo jinak ten lanosik je peknej, hlavne hatchbacky jsou dobry (sorry blue ) ale jeste bych na nej dal folie a snizil a bude to krasavec
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- martin
- Kontaktovat uživatele:
za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
= R E S P E C T =
Velmi pekneee.....
Ked tam hodis este tie folie a nejake to zadne kridelko....tak to bude bomba...
Mozno by sa ti hodila aj nejaka ta nenapadna nalepka na bok auta....
Ale vazne su pekne....nevadi, ze ich uz ludia maju....aj ja mam nejaku taku predstavu o svojich elektronoch ...... velmi sa na Lanos hodia....
TUNNINGU ZDAR
Velmi pekneee.....
Ked tam hodis este tie folie a nejake to zadne kridelko....tak to bude bomba...
Mozno by sa ti hodila aj nejaka ta nenapadna nalepka na bok auta....
Ale vazne su pekne....nevadi, ze ich uz ludia maju....aj ja mam nejaku taku predstavu o svojich elektronoch ...... velmi sa na Lanos hodia....
TUNNINGU ZDAR
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Tak afticko je pekneee ale ako sa tu vacsine nepaci 4dv. tak mne sa aj tak najviac paci 3dvirek pretoze je to taka kvapkamartin píše:za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
A este by ma zaujimalo, ked sa bavime inde o vyfukoch akeho Remusa ides davat? Toho originalneho presne na typ motora alebo univerzalneho?
Ten origo kosten celkom dost money tak preto sa pytam...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- martin
- Kontaktovat uživatele:
Ten original na Lanosa,budu ho mit snad levnejc.Blue Lanos píše:Tak afticko je pekneee ale ako sa tu vacsine nepaci 4dv. tak mne sa aj tak najviac paci 3dvirek pretoze je to taka kvapkamartin píše:za par dnu tam pujde zadni tlumic REMUS, no a pak ten kit od ORCIARImilosh píše:tyhle kola jsou krasny, ale chtelo by to vic originality, uz je tady par lidi ma
A este by ma zaujimalo, ked sa bavime inde o vyfukoch akeho Remusa ides davat? Toho originalneho presne na typ motora alebo univerzalneho?
Ten origo kosten celkom dost money tak preto sa pytam...
- Blue Lanos
Parada Tak ten by som aj ja potreboval bo mam uz origo deravy
http://www.cardomain.com/id/27101976
netušila som, že aj mužom záleží na tom, aby nemali niečo, čo iní majúTopol píše:Pěkný den
Jsou pěkný! Ono ani nejde aby jsi měl co nikdo nemá!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
ja som si vždy myslela, že len ženy s tým majú psychické problémy........
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- martin
- Kontaktovat uživatele:
ale kazdej vsedni den jezdim do potstejna , to mas vetsi sanciAkri píše:No dodneska jsme se nepotkali A to Martin psal ze jezdi smer na Nachod a tak skoro kazdych 14 dni jezdim taky
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo ale cekat tam na tebe nebudu Tam zase jezdim jen pres vikend kdyz jedu do toho Nachodamartin píše:ale kazdej vsedni den jezdim do potstejna , to mas vetsi sanciAkri píše:No dodneska jsme se nepotkali A to Martin psal ze jezdi smer na Nachod a tak skoro kazdych 14 dni jezdim taky
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se