Držák SPZ
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1305
tady je to pekne videt, je to taky praskle, nahore vlevo[/url]
tady je to pekne videt, je to taky praskle, nahore vlevo[/url]
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Také se Vám to děje?
Také se Vám to děje ? Mám na svém Matízkovi, přilepeny na suchý zip dva
plašiče zvěře. Od té doby jsem se nikdy nesetkal ,ani vedne ani v noci s lesní
nebo jinou zvěří. Bohužel 2 x ročně o tyto plašiče v myčce přijdu,protože vždy zapomenu tyto sundat před mytím. Je možné ,najít na přední masce
Matize, lepší místo než je plastové žebroví ?Poradte - " Vazounovi "
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
plašiče zvěře. Od té doby jsem se nikdy nesetkal ,ani vedne ani v noci s lesní
nebo jinou zvěří. Bohužel 2 x ročně o tyto plašiče v myčce přijdu,protože vždy zapomenu tyto sundat před mytím. Je možné ,najít na přední masce
Matize, lepší místo než je plastové žebroví ?Poradte - " Vazounovi "
-----------------------
Presne tak, i me bylo vymeneno bez problemu v mistnim servise. Nechapu, co Lotos111 ceka za odpoved - ze ho nekdo posle do drogerie?Tomáš píše:Kontaktuj Palixe , nebo Petra M , mají to na 100% v servisu , byl jsem tam , někomu to to zrovna kupovali .
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Držák na SPZ
Nevím tedy od kterého roku výroby - Matizů - ale já na svém Matizu SE r.v.
2002 již ten držák nemám. SPZ je upevněna přímo na nárazníku.Proto mi asi
také pokaždé myčka urve plašiče zvěře. Zdraví - " Vazoun "
----------------------
2002 již ten držák nemám. SPZ je upevněna přímo na nárazníku.Proto mi asi
také pokaždé myčka urve plašiče zvěře. Zdraví - " Vazoun "
----------------------
Re: Držák SPZ
Já to udělal následovně. Protože máme ještě jedno auto, který pravidelně servisuju v origo servisu, tak jsem technika požádal, jestli by mi nedal držáky. Samozřejmě za dáčo... A nebyl žádnej problém. Zkus to....Lotos111 píše:Ahoj všem, nevíte chlapci kde bych sehnal drzák na spz? Praska mi ta cást,co je pridelana primo na nárazníku . At hledám , kde hledám ,nemuzu nic najit....
Apropos, když změníš servis, tak ti to vymění, protože reklama je reklama...
Re: Držák SPZ
Jenže on nechce podložku pod SPZ, ale ještě jednu podložku, co je pod podložkoudattel007 píše:Já to udělal následovně. Protože máme ještě jedno auto, který pravidelně servisuju v origo servisu, tak jsem technika požádal, jestli by mi nedal držáky. Samozřejmě za dáčo... A nebyl žádnej problém. Zkus to....Lotos111 píše:Ahoj všem, nevíte chlapci kde bych sehnal drzák na spz? Praska mi ta cást,co je pridelana primo na nárazníku . At hledám , kde hledám ,nemuzu nic najit....
Apropos, když změníš servis, tak ti to vymění, protože reklama je reklama...
-
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je ta podložka pod rámeček nanic. Akorát to hyzdí. Taková fuj krabice. Já to dal dolů a měl rámeček přímo na nárazníku.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny