Matiz - vládce okruhu?
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Matiz - vládce okruhu?
Poté co jsem vyrobil videjko z letošního podzimního výletu na brněnský okrhu s Hondou ( https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... highlight= ) jsem nemohl odolat přímému porovnání s Matizem, se kterým jsem byl na stejném okruhu před 4 lety.
Hlavní rozdíl je, že s Matizem jsem jel na suchu. Ovšem zase byl prost jakýchkoli úprav a obouval sériová kola i gumy. Matiz pochopitelně ztrácel na rovinkách, takže před zatáčkama je sesynchronizován na značce 100m. Zejména pozorujte úsek stadion - cca od 1:22 až 2:07 - tam je Matiz dokonce rychlejší
Brno Virtual Battle - http://youtube.com/watch?v=luZfrLwbWtc
Na videu jsou srovnána nejlepší kola obou jízd. Rozdíl časů na kolo byl 16s ve prospěch Hondy, tedy cca 3:30 vs. 3:46...
Hlavní rozdíl je, že s Matizem jsem jel na suchu. Ovšem zase byl prost jakýchkoli úprav a obouval sériová kola i gumy. Matiz pochopitelně ztrácel na rovinkách, takže před zatáčkama je sesynchronizován na značce 100m. Zejména pozorujte úsek stadion - cca od 1:22 až 2:07 - tam je Matiz dokonce rychlejší
Brno Virtual Battle - http://youtube.com/watch?v=luZfrLwbWtc
Na videu jsou srovnána nejlepší kola obou jízd. Rozdíl časů na kolo byl 16s ve prospěch Hondy, tedy cca 3:30 vs. 3:46...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec nic. Totální série. Navíc jako spolujezdec brácha se 100+kg. V Hondě jsem vezl 70Kg střízlíka.-peha- píše: No ale Matízek mal vtedy už svoje úpravy
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Obě auta jsem řídil já, v Matizu jel se mnou brácha. Ne dvojče, ale o 4 roky mladší. Když byl malý, tak si hrál na radioaktivním písku z černobylu a moc vyrostl .-peha- píše:To Ondras akurát som sa chcel opítať či pri tom s tebou bola tvoja dvojička Pozeral som totiž na tie dva chvosty vlasou a pri natočení obličeje som nevedel kto je kto
|\/| /\ '|' | '/.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Chválim
Však ani Ty nejsi " Ondráši " žádný prcek a Matízek si s oběma na korbě
poradil , však to bylo slyšet aj vidět zdraví oba bráchy - " Vazoun "
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
poradil , však to bylo slyšet aj vidět zdraví oba bráchy - " Vazoun "
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20