Problem s chladičom
Moderátor: Blue Lanos
Problem s chladičom
Zdravim vas, chcem sa spitať či nemal niekto taky problem. Tečie mi chladič ale nie ta stredna plechova čast ale mam prežraty plast na kolene odkial ide hadica. neviete s čim sa ten plast alebo čo to je dal zalepiť? skušal som rozne silikony ale stale to pretlači.dok za radu
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no nevim taky sem to kdysi resil nakonec sme museli koupit novy.je tam preci jen tlak a ten jen tak nezalepis.jinak dlouho vydrzelo 2 slozkove lepidlo na plast bohuzel nevim jak se to jmenuje.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
no ja som skušal hocičo. Teras som to zalepil tym dvojzloškovim zvaracim lepidlom (take niečo jak tekuty kov)no po čase sa mi zase pomaličky tlači voda vonku.To je tak do času ale pride zima a asi to nevidrži. nevie niekto koľko stoji chladič, alebo nema niekto na predaj??? dik
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
chladič
na Nexii 6 papouchů, mám pocit, že v nich nebude rozdíl - možná v úchytech. Skuz czdrafel@volny.cz Kostnické nám. 6, Praha 3 tel.: 608 278 722 nebo 222 5414 704. Mě dali 25% slevu kul. čepy spodních ramen + kul. čepy řízení. Navíc prodávají originál díly - Korea. Aspoň uvidí že je prezentuji na našem nettu.
Měj se.
Měj se.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
chladič
ještě jednou k chladiči oprava telefonu 222 541 704.
Měj se
Měj se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Ak si zoženieš niekoho na výmenu a chceš iba diel, tak
[url]http://www.auto-art.sk/
Stojí 4796,- Sk aj s DPH.
[url]http://www.auto-art.sk/
Stojí 4796,- Sk aj s DPH.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850