Jakou hudbu v aute?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jakou hudbu v aute?
Zajimalo by me jakou hudbu nejvic v aute poslouchate? Pri ktere se Vam dobre ridi
Zajima me to,protoze ja uz si jizdu bez autoradia nedokazu predstavit
Zajima me to,protoze ja uz si jizdu bez autoradia nedokazu predstavit
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mas recht. Bez autoradia ani po parkovisku . A to myslim vazne. Ja uz by som bez radia hadam ani nevedel stlacat pedaly
Pocuvam lahku muziku, "stredny" prud. Tvrdsie rytmy, tuc-tuc a hip-hop nepocuvam ani mimo auta, vazna muzika je skor na pohodove lezanie v kresle. Najradsej som, ked je tam co najmenej kecov a reklamy. Z toho dovodu su pre mna "najpocuvatelnejsie" rakuske radia, lebo po nemecky nerozumiem ani slovo. Na Slovensku teraz vybehla taka nova stanica, vola sa Jemne melodie. Maju dobry slogan: "Menej slov a viac hudby" a celkom sa im to dari dodrziavat. Hudba taka skor pre nas skuor narodenych a to je styl, ktory sa mi paci najviac. Tak pocuvam toto.
Mam so sebou aj nejake CD s MP3, ale to nepocuvam skoro nikdy, pretoze je to dokolecka to iste, pripadne furt ten isty styl, skupina.
Niekedy mam chut, tak si pustim cimbalovky, ale to je taka uchylka, poznacena mojou folkloristickou minulostou.
Pocuvam lahku muziku, "stredny" prud. Tvrdsie rytmy, tuc-tuc a hip-hop nepocuvam ani mimo auta, vazna muzika je skor na pohodove lezanie v kresle. Najradsej som, ked je tam co najmenej kecov a reklamy. Z toho dovodu su pre mna "najpocuvatelnejsie" rakuske radia, lebo po nemecky nerozumiem ani slovo. Na Slovensku teraz vybehla taka nova stanica, vola sa Jemne melodie. Maju dobry slogan: "Menej slov a viac hudby" a celkom sa im to dari dodrziavat. Hudba taka skor pre nas skuor narodenych a to je styl, ktory sa mi paci najviac. Tak pocuvam toto.
Mam so sebou aj nejake CD s MP3, ale to nepocuvam skoro nikdy, pretoze je to dokolecka to iste, pripadne furt ten isty styl, skupina.
Niekedy mam chut, tak si pustim cimbalovky, ale to je taka uchylka, poznacena mojou folkloristickou minulostou.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Bez toho rádia by to bolo o ničom...nemohol by som počúvať dopravný servis, kde stoja ...
Hudbu počúvam podľa nálady...a podľa toho akú kazetu si nahrám, na CD prehrávači sa ešte pracuje...
Hudbu počúvam podľa nálady...a podľa toho akú kazetu si nahrám, na CD prehrávači sa ešte pracuje...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Re: Jakou hudbu v aute?
Zvuk motoru...Smells píše:Zajimalo by me jakou hudbu nejvic v aute poslouchate? Pri ktere se Vam dobre ridi
Radio jsem si poridil celkem nedavno, ale popravde jsem akorat zkusil, jestli funguje, jinak ho vlastne vubec nepotrebuju a predevsim jsem liny s sebou furt tahat futral s prednim panelem... Navic za dobu, nez bych nasadil panel a vyjela antena, jsem uz vetsinou v cili sve cesty. Mozna si ho uziju, az pojedu nekdy dal nez nekam po meste a blizkem okoli...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Vřele můžu doporučit slovenské LOJZO. Úžasný rytmus a skvělé texty. Minulý týden jsme jeli s kamarádem a drahými polovičkami do Českého Krumlova a už dlouho jsme si tak nezabékali, jako tehdy Ženské sice vyhrožovali, že vystoupí na nejbližžší zastávce, ale nazastavil jsem jim Zde je refrén mého nejoblíbenějšího songu: Anča, si drahá, si drahá ako Volvo, Anča so drahá, ako neplatené volno....
Nubira Wagon 1,6 SX, 98, klima, elektrika, Al kola, modrá metal.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Protože moje historické autorádio neumí přehrávat kazety ani CDčka, tak většinou Rádio Petrov, Frekvenci 1, Rádio Krokodýl, Rádio Impuls...taky výborné je Rádio City, ale to je jenom v Praze...ale zatím nejlepší rádio, které jsem kdy slyšel, je Rádio Expres...ale bohužel pouze od Bytče přes Žilinu a Dolný Kubín k polskejm hranicím a zpátky
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no mne RADIO RAGTIME zrusili uz tusim v 99-om..
takze odftedy musim
"frcat" na kazetaach, CDckach, MP#ojkach, internete, koncertoch..
..
..a "Temne Melodie" som nevidrzal pocuvat viac ako pol hodinu ..
..to skor usla taaa ('80 ) B1-otka..
..ale zase radio_fm sa celkom daaa...
takze odftedy musim
"frcat" na kazetaach, CDckach, MP#ojkach, internete, koncertoch..
..
..a "Temne Melodie" som nevidrzal pocuvat viac ako pol hodinu ..
..to skor usla taaa ('80 ) B1-otka..
..ale zase radio_fm sa celkom daaa...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
toto tema uz tady je asi 100x. ZAMYKAM !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet