Zdravím všechny odborníky:mám problém s výfukem,který se při volnoběhu klepe jako ratlík! Myslel jsem,že se nějak uvolnil,ale zdá se mi,že je to spíše tím,že výfuk.plyny nevychází plynule,ale jakoby prskají v dávkách! Nevíte co to může způsobovat? Motor přitom běží plynule,volnoběž.otáčky kolem 800ot.,chyba nesvítí,motor za jízdy ani při podřazování do výfuku nestřílí,chová se normálně! Kde může být příčina?
Poraďte!!!
Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výfuk
Nechci te strasit, ale me to delalo taky a vcera mi na krizovatce vyfuk upadl . Nastesti se "odlomil" pred prvnim tlumicem za katem, takze objednani dilu nebyl problem. Objednal jsem si 2 a 3 dil + nejake drobnosti k tomu (napr. uchyceni apod.) a cena kolem 2300,-.Jirka Plzen píše:Zdravím všechny odborníky:mám problém s výfukem ...
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
-
Výfuk
Já mám z jara vymněněný zadní díl a vlnovec,mně spíš znepokojuje to,jak
ten výfuk prská-může se takhle projevovat "ucpaný výfuk" i když motor jde normálně???
ten výfuk prská-může se takhle projevovat "ucpaný výfuk" i když motor jde normálně???
Spatne se to popisuje pres net, ale deravej vejfuk taky nema pravidelnej zvuk a motor bezi bez problemu jako by nic rika se ze kdyz jakoby bubla, tak je nekde dira
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Re: Výfuk
mám problém z pletencom na výfuku je deravý v servise majú ale stojí celý diel okolo
3500 sk + tesnenia to je 500sk +za robotu nedá sa to nejako inač urobiť?
napríklad odpíliť ten pletenec a nad variť tam dáku rúrku alebo dačo iné lebo tá cena sa mi zdá
doť prehnaná za kus rúry a pletenec
3500 sk + tesnenia to je 500sk +za robotu nedá sa to nejako inač urobiť?
napríklad odpíliť ten pletenec a nad variť tam dáku rúrku alebo dačo iné lebo tá cena sa mi zdá
doť prehnaná za kus rúry a pletenec