Daewootech
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Daewootech
Tak nam nejako umrelo http://www.daewootech.com vyzera to, ze nemali prasule
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
- Reklama
ale tento nas web pojede stale !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
co? ja to mel trosku nastudovanyViktor píše:to dufam ale kazdopadne mi bolo z toho smutno, lebo som tam chcel nieco zistit a zrazu fuc ... ale snad to presunu niekam inam casom ...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
servisne manualy som postahoval cele, ale idem menit svojpomocne horne ulozenie tlmicov, a chcel som pozriet ci tam nenajdem nejake dodatocne info, velakrat som tam nasiel dobre tipy ... napr. vymena tej umelej hlavy riadacej paky, tuto to vsetci radili pilovat, rezat, fuj taky svincik, a tam, ze len ponoris do 100^C vody a je to dolu same , bolo tam dost vela uzitocnych veci, ale ako vravim, snad sa s obsahom nic nestalo a daju to niekde inde, resp. zaplatia
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
- Blue Lanos
RIP
Dufam a stale verim, ze je to len technicky problem to forum som sledoval od jeho vzniku uz zostava na navody ale len salby odvar www.daewootech.net
Dufam a stale verim, ze je to len technicky problem to forum som sledoval od jeho vzniku uz zostava na navody ale len salby odvar www.daewootech.net
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01