STK
Moderátor: Blue Lanos
STK
Načo je dobré dať si pozor pred STK na ESPERE, čo treba mať aby som prešiel?
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Reklama
čo myslíš tým mať všetko OK? Mám vymenené všetky náplne a kvapaliny, brzdy a obloženie je rok staré, nové gumy, nastavené svetlomety. Tesnosť motora OK. Dozadu som dal nové švédske zosilnené pružiny. Čím by ma mohli zaskočiť? Čo zvyknú kontrolvať?stefan píše:Na všetko.
Mať všetko OK. Alebo vybaviť .....................................
bezpróblemové prejdenie.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Re: STK
500 korun v popelnikukasma píše:Načo je dobré dať si pozor pred STK na ESPERE, čo treba mať aby som prešiel?
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
NA EMISIEkasma píše:Načo je dobré dať si pozor pred STK na ESPERE, čo treba mať aby som prešiel?
Tak dufam, ze tie emisie nebudu az taky problem... katalyzator to ma... budem len dufat...na toto som nemyslel... Ak by boli emisie vysoké ako sa dajú znížiť???
Ak je maník ochotný a pod ručnou (alebo v popolníku) mu niečo pripravíš cca 500,- (upozorni ho na to), tak to vedia s Tvojou pomocou obabrať, ale asi to nesmie byť extrémne... problém je v tom, že vytlačený protokol o emisiách je archivovaný a toho sa asi boja... a keď tie hodnoty nedostanú do normálu, tak Ťa asi odporučia...kasma píše:Tak dufam, ze tie emisie nebudu az taky problem... katalyzator to ma... budem len dufat...na toto som nemyslel... Ak by boli emisie vysoké ako sa dajú znížiť???
Pokiaľ si to ale potom nedáš do poriadku, tak sa stav bude iba zhoršovať...
Veľa šťastia
VoleSlavek píše:500 korun v popelnikukasma píše:Načo je dobré dať si pozor pred STK na ESPERE, čo treba mať aby som prešiel?
No jesny me ty emise proste jen napsali...
A Celneho praskleho okna si taky nevsiml...
Takže už mám za sebou kontrolu STK. Nastastie som presiel.
Najprv ma chcel poslať rovno domov lebo, ked stcil do vyfuku sondu na emisie, vybehlo mi tam cislo 7,5 (ma to byt 3,0) a chcel ma hned odbit a poslat prec. Ale ked som mu povedal, aby to skusil znovu a par sekund pockal tak cislo emisii skoncilo na 2,7. Takže v pohode.
Ale musel som dat tomu chlapovi aj tak maly uplatok/100sk/, lebo mu vadilo, ze mi nejde klakson. Ale na ktorom espere klakson funguje???
Najprv ma chcel poslať rovno domov lebo, ked stcil do vyfuku sondu na emisie, vybehlo mi tam cislo 7,5 (ma to byt 3,0) a chcel ma hned odbit a poslat prec. Ale ked som mu povedal, aby to skusil znovu a par sekund pockal tak cislo emisii skoncilo na 2,7. Takže v pohode.
Ale musel som dat tomu chlapovi aj tak maly uplatok/100sk/, lebo mu vadilo, ze mi nejde klakson. Ale na ktorom espere klakson funguje???
STK
Tak koukám,že řešíte STK(jak projít) Já byl v sobotu na M.E. a moje Nexia prošla uplně v pohodě! Katalyzátor funguje,tak jsem měl vše uplně o.k. A dneska jsem byl na STK a kdyby mi netekl simering,tak ten maník nevěděl co tam pomalu napsat.
no to je dobre ze jsi prosel ale skoda ze nevis co to je za cislo.my kdyz jdem na emise tak dulezite jsou 2 cislakasma píše: Najprv ma chcel poslať rovno domov lebo, ked stcil do vyfuku sondu na emisie, vybehlo mi tam cislo 7,5 (ma to byt 3,0)
CO do 0,5,a HC do 100. asi tomu uplne nerozumim ale nikde nevidim zadnou ani pribliznou hodnotu.jestli tu jste nekdo pres emise tak mi to vysvetlete.jinak se na pristich emisich podivam co tam je jeste za cislo podobne 3.ale asi to neni nic duleziteho kdyz me na to nikdy nikdo neupozornil.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ani ja presne neviem co to znamena. Bolo to cislo v prvom riadku na tom pristroji, jedna sa tam o nejaku zlozku z vyfukovych plynov. Ale ked drzal otacky motora na 4 000 tak to pekne pomalicky kleslo. Aj mna by zaujimalo co to je.