Chrastění (lupání) v repro
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Chrastění (lupání) v repro
Ahoj, no potřeboval bych radu ohledně pazvuků v repráčcích, které jsou osazeny ve dveřích mého Lanose. Ty pazvuky jsou takové lupání, chrastění či prskání, nevím jak to nazvat. Vyskytují se vždy, když na rádiu dám hlasitost nad úroveň 12. Myslel jsem, že originální repro nezvládaj výkon, tak jsem je vyměnil za Clarion SRR1325 (vím žádná děla, ale mě stačí ), problém však přetrvává. Rádio mám Pioneer DEH-3730MP (viz. repro). Rádio má udaný špičkový výkon na kanál 45Wattů, tedy 25 sinus, repra 140Wattů špička a 30 sinus. Tedy výkon by neměl dělat problémy. Nevíte čím by to mohlo být?? Připisuju to kabelům, které jsem nechal původní, protože nevím jestli bych zvládnul natáhnout nové. Nevím v čem může být ještě háček. Díky za rady
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- Reklama
Re: Chrastění (lupání) v repro
zkus dát na rádio odrušovací člen stojí asi 150---teda pokud je ten zvuk jakoby pravidelnýIwoš píše:Ahoj, no potřeboval bych radu ohledně pazvuků v repráčcích, které jsou osazeny ve dveřích mého Lanose. Ty pazvuky jsou takové lupání, chrastění či prskání, nevím jak to nazvat. Vyskytují se vždy, když na rádiu dám hlasitost nad úroveň 12. Myslel jsem, že originální repro nezvládaj výkon, tak jsem je vyměnil za Clarion SRR1325 (vím žádná děla, ale mě stačí ), problém však přetrvává. Rádio mám Pioneer DEH-3730MP (viz. repro). Rádio má udaný špičkový výkon na kanál 45Wattů, tedy 25 sinus, repra 140Wattů špička a 30 sinus. Tedy výkon by neměl dělat problémy. Nevíte čím by to mohlo být?? Připisuju to kabelům, které jsem nechal původní, protože nevím jestli bych zvládnul natáhnout nové. Nevím v čem může být ještě háček. Díky za rady
ŘEZNÍK
Tapecírungem to není, jsem to zkoušel i když byl sdělanej. To ukostření je taky možný, ale já tomu vážně nerozumím, při nejbližší možné době vytáhnu rádio, zkontroluju iso konektor atd.. Ale díky za rady, každá dobrá
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5