Povoleny kolo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Povoleny kolo
Tak jsem vcera jel po dlouhe dobe do hospody autem, no v nejblizsi dobe cekame prirustek do rodiny a tak uz musim byt na prijmu
No zaparkuju kus od hospy, cca 19H, do 22H jsme tam sedeli, pak prijdu k autu ze kamose hodim domu, rozjedu se a divim se ze mi to nejak u predni napravy cvaka, tak vylezu ven, zkousim jak jsou utazeny srouby a levy predni kolo mi drzelo jen na 1 pojistnym sroubu, nemit ho tak uz mam po aute. Vsechny 3 srouby byly totalne povoleny, no jeste ze mi je tam nekdo nechal, nahradni v aute nemam a domu to bylo 6km
Tak nechapu jestli si nekdo chtel udeta prdel z toho ze se clovek pak diky tomu nekde vyboura nebo si naky cikorky chtely prilepsit ale zjistili ze to nebude tak jednoduchy. JA toho cur*ka videt co tam u toho kola kleci prisaham ze bych ho zabil !!!!!
Takze pristi auto bude bez jakyhkoliv doplnku a jen na plechacich, aby nekoho nenapadlo to samy co vcera
No zaparkuju kus od hospy, cca 19H, do 22H jsme tam sedeli, pak prijdu k autu ze kamose hodim domu, rozjedu se a divim se ze mi to nejak u predni napravy cvaka, tak vylezu ven, zkousim jak jsou utazeny srouby a levy predni kolo mi drzelo jen na 1 pojistnym sroubu, nemit ho tak uz mam po aute. Vsechny 3 srouby byly totalne povoleny, no jeste ze mi je tam nekdo nechal, nahradni v aute nemam a domu to bylo 6km
Tak nechapu jestli si nekdo chtel udeta prdel z toho ze se clovek pak diky tomu nekde vyboura nebo si naky cikorky chtely prilepsit ale zjistili ze to nebude tak jednoduchy. JA toho cur*ka videt co tam u toho kola kleci prisaham ze bych ho zabil !!!!!
Takze pristi auto bude bez jakyhkoliv doplnku a jen na plechacich, aby nekoho nenapadlo to samy co vcera
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
To jsou fakt deb..ové, kvůli kolu by člověka snad i zabili. Těžko si z Tebe chtěl někdo udělat srandu!!! A přesně jak říkáš, chytit ho při činu, tak..............
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Blue Lanos
kua to si mal stigro Ja uz normlane obchadzam pri kazdom nakupaku auto ci tam ma vsetky srouby ODTINAT aspon 4 prsty na pravej ruke kazdemu kur*y
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Povoleny kolo
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 4423#94423 Ja by je povesil za kou#e a tema gumama bych je utlouk.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Už tenkráte mi radil
Na Šluknovsku těch cikorek, máme také strašnou spoustu,něco podobného
se mi Miloshi přihodilo.Sice zaplat pán bůh pouze jako pokus, bez úspěchu.
Už tenkráte, to jsem ještě nebyl organizovaný Matizkář, mi poradil ONDRÁŠ
abych si pořídil bezpečnostní matice proti takovým pokušitelům.Hlavně že to
dobře dopadlo.Zdravím a přeji hezký den všem na foru - " Vazoun "
--------------------------
Matiz SE r.v. 7/2002 světle zelená metla U 38
se mi Miloshi přihodilo.Sice zaplat pán bůh pouze jako pokus, bez úspěchu.
Už tenkráte, to jsem ještě nebyl organizovaný Matizkář, mi poradil ONDRÁŠ
abych si pořídil bezpečnostní matice proti takovým pokušitelům.Hlavně že to
dobře dopadlo.Zdravím a přeji hezký den všem na foru - " Vazoun "
--------------------------
Matiz SE r.v. 7/2002 světle zelená metla U 38
Bez nich uz bych to neriskoval. Doufam ze na plechace nebudou mit zaluskmipo píše:Ako sa mi tak zdá, tak si v pondelok kúpim bezpečnostné matice.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No pěkný....stejně jako Mipo se půjdu mrknout po těch maticích. Sice se si tohle naštěstí nestalo, ale náhoda je blbec.....zpřerážet jim hnáty, sviním
BTW na kolik přijde jedna taková matice?
BTW na kolik přijde jedna taková matice?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Ja koupil sadu asi za petikilo, lepsi aspon naky nez zadny.
4ks
4ks
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo...čekal jsem 1 000 za každej....rozhodně se to vyplatí, než přijít o kola, která nová stála dohromady 20 000. Jdu do toho.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povoleny kolo
Takim ludom bi sa mali odtinat rukymilosh píše:Tak jsem vcera jel po dlouhe dobe do hospody autem, no v nejblizsi dobe cekame prirustek do rodiny a tak uz musim byt na prijmu
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No já mám šrouby zadeklovaný, takže nejsou vidět.....Vojto myslíš, že by šly na Nubiru (a moc "nevyčuhovaly" aby se vešly pod tu krytku)? Jestliže ano, tak bych byl možný zájemce.