Nové testy v autoškole
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Nové testy v autoškole
Vyzkoušejte si 2 varianty testů...konečně zase zavedou jen 3 odpovědi, kdy jen 1 je správná, tak jak to většina z nás kdysi dělala.
http://auto.idnes.cz/zvladnete-autoskol ... tomoto_fdv
Na výsledek se mě neptejte....ale většinu testu a křižovatky jsem měl správně
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Reklama
-
Re: Nové testy v autoškole
Tak to jsi dobrej... Dcera dělala před měsícem Autoškolu a tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem si svoje znalosti z CD,které dávají k učebnici.Po třetím testu jsem s tím s krvavýma očima seknul a cca 1/2 hod.jsem se považoval za naprostého imbecila a kreténa v dopravních předpisech,který snad dostal papíry před 35.lety za husu.... Nakonec mě zklidnila myšlenka,že snad dotyčného autora této varianty předpisů nikdy na silnici nepotkám,protože on má v hlavě těch svých 5 variant a já jen jednu...přežít.Jinak dcera udělala Autoškolu na výbornou,dokonce s odměnou...a navíc s mojí radou : "Jezdi autem jako v životě,t.j. slušnost,ohleduplnost,klídek....djpsx píše:Vyzkoušejte si 2 varianty testů...konečně zase zavedou jen 3 odpovědi, kdy jen 1 je správná, tak jak to většina z nás kdysi dělala.
Zkusil jsem, udělal jsem. žádná sláva, ale co se týče praktické části, tím myslím křižovatky tak bezchybně. Ale oživování ode mne nečekejte A to mám v plánu dneska se jít zapsat do autoškoly, potřebuju papíry na motorku. Už se móóc těším
Jde to se mnou z kopce A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
No já právě jsem na to čekal a modlil se za to, protože bych chtěl řidičák ještě na motorku, resp. na všechny co jdou, zatím mám jen na malou, kterou jsem dostal k papírům na auto. Takže až bude čas, tak se přihlásím a pak si snad konečně splním sen a koupím choppera
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Už jsem vyzkoušel tak 6 nových testů a v pohodě, snad jen chybka v organizačně/legislativních otázkách. Rozhodně bych se toho nebál. Ovšem ty současné (platné do konce června), těch jsem si také pár udělal a myslím, že bez přípravy bych řidičák neobhájil, dost slovíčkaření a třeba 4 správné ze 4 odpovědí
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Tak jsem si to zkusil, a prospěl bych , na to že jsem dělal řidičák v roce 1972 a od té doby jezdím, to snad jde. Především ale jde jak tu někdo napsal o tu toleranci, ohleduplnost a KLÍDEK
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak jsem si to zkusil, a prospěl bych , na to že jsem dělal řidičák v roce 1972 a od té doby jezdím, to snad jde. Především ale jde jak tu někdo napsal o tu toleranci, ohleduplnost a KLÍDEK
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
když moje mladá předloni dělala papíry tak jsem si ty testy z CD taky dělal Dostalo mně to slovíčkaření. Rozlišovat mezi zastavenim a zastavenim vozidla... Od tý doby pokaždý zastavim auto, vystoupim, oběhnu ho kolem a 5 minut čekam s pohledem na auot. Ale stejně furt nevim, jsetli jsem zastavil jenom já nebo jsem zastavil i vozidlo jetsli se vracej ke starejm testum, je to jenom dobře.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Přesně....asi před třemi lety jsem chodil s holkou, která si zrovna dělala papíry na auto a ty testy ani náhodou....a ty otázky o mlhovkách apod. ... k čemu to dnes je? Mlhovky stejně jsou už na autech pevně dané (stejně jako světla, blatníky, nárazníky atd.)
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Jsem dělal papíry před 4lety, což byly (tuším) zrovna docela nové ty hnusné s více správnými možnostmi ale i tak jsem je udělal na plnejch 65b. dneska si myslím, že bych neměl šanci
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje