nesi nestartuje
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
nesi nestartuje
Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nesi nestartuje
Cus, pokud ti sviti ty kontrolky (brzda a dobijeni(silne tzn. nepohasne kontrolka rucni brzdy pri jejim sundani))pri otocenim klickem tak uz tu na foru bylo asi pred rokem reseno ze se jedna o problem s diodami na alternatoru a snad i nekde jeste jinde.Kazdopadne pokud si jel na koupaliste coz tipuju je na Vresinu tak cca 5 km tak ti auticko jelo na baterku (resp.) jeho vstrikovani a dalsi cipovinky. Takze baterku mas urcite vybytou, ale problem nebude v ni. Ale v dobijeni. Tusim ze prvni prispevek ci druhy to vystihl dobre. Jinak podivej se tu na forupilot píše:Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
Je to tak o 10 str. z5. Jinak v Ostrave ti to rychle zpravi v autoglancu. Nebo pokud si veris zkus to sam, popr. kup repas. altik. Zdravim Ostravo
Jo a taky nešly blinkry světla prostě nic elektrického. a nakolik vyjde repas altík?Kruger !!! píše:Cus, pokud ti sviti ty kontrolky (brzda a dobijeni(silne tzn. nepohasne kontrolka rucni brzdy pri jejim sundani))pri otocenim klickem tak uz tu na foru bylo asi pred rokem reseno ze se jedna o problem s diodami na alternatoru a snad i nekde jeste jinde.Kazdopadne pokud si jel na koupaliste coz tipuju je na Vresinu tak cca 5 km tak ti auticko jelo na baterku (resp.) jeho vstrikovani a dalsi cipovinky. Takze baterku mas urcite vybytou, ale problem nebude v ni. Ale v dobijeni. Tusim ze prvni prispevek ci druhy to vystihl dobre. Jinak podivej se tu na forupilot píše:Prosím o radu?! Jedu dnes k vodě a všiml jsem si že mi svítí kontrolka dobíjení, kontrolka ruč.brzdy, airback a než jsem stačil zastavit už neukazoval ani otáčkoměr. Při pokusu o start se kontrolky rozsvítí silně a hned pohasly (ještě jsem nestartoval) při startu kontrolky svítí slabě a motor cvaká jako při vybité baterce. Baterka je stará 3 měsíce prosím poraďte.
Je to tak o 10 str. z5. Jinak v Ostrave ti to rychle zpravi v autoglancu. Nebo pokud si veris zkus to sam, popr. kup repas. altik. Zdravim Ostravo
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne oprava altiku (diod.mustku) stala 2500,- sakum prdumpilot píše: ....a nakolik vyjde repas altík?
Díky snad mě to vyjde trochu levněji.bradkaj píše:Mne oprava altiku (diod.mustku) stala 2500,- sakum prdumpilot píše: ....a nakolik vyjde repas altík?
Všem vám moc děkuju altík demontován a odvezen kamarádovi do servisu. opraven bude začátkem týdne.