Zase chudak se skodovkou, CTETE
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Zase chudak se skodovkou, CTETE
Pozorne si projedte tento inzerat, cenu a motor a pak muj komentar a reakce na toto, kdo souhlasi?
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=30783
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
uz si na tom isiel? ja ano... napr.aj na renaulte kangoo 1,2 16V / 55kW...Kessler píše:Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
proste ten motor je v oboch pripadoch slaby na to auto... pokial ides sam, cesta je rovna, pripadne sa zvazuje, nepotrebujes nic nalozit, nechces predbiehat a nikam sa neponahlas tak sa to da...
max vykon motora udavany pri skoro max otackach nemusi byt smerodatny... aj v mojom espere ma motor 66kW (po mojich drobnych upravach mozno malinko viac) a predsa tvrdim, ze je na tu kasnu slaby...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Asi tak, auto vypada rychleji nez jede a to je trapne v kazdem okamziku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no ber to tak ze je to o 8kw slabsie ako slabsia vlastne najslabsia verzia nexie (ktora ma mimochodom 10 rokov)Kessler píše:Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Jel jsem v tom a přišlo mi to vcelku dostatečné...samozřejmě na můj styl jízdy Chápu že to může spoustě lidem připadat lenošné...prostě mi to ale přišlo jako nefér pomlouvání, podobně jako hlášky typu "dejwoo je nahovno, páč je to korejec"...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
no z mojej strany to o tom nieje... iba proste mi nikto nevyhovori, ze tie 1,2-ky su dost nahovno... ked od nej nieco chces, musis ju drzat v otackach... to mi dost pripomina moje prve motorove priblizovadlo - Jawa 23 MustangKessler píše:Jel jsem v tom a přišlo mi to vcelku dostatečné...samozřejmě na můj styl jízdy Chápu že to může spoustě lidem připadat lenošné...prostě mi to ale přišlo jako nefér pomlouvání, podobně jako hlášky typu "dejwoo je nahovno, páč je to korejec"...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..
..
Miloshi vidim ze Snowman ta tam podrzal....
..
ono to ze z 1.2ky vyslapu vykon okolo 50kW..
je sposobene tymi 12Ventilmi a technikou VVTi..
..na to aby to auto ale ten vykom malo..musi byt v urcitych otackach..
skoro jak nexia..
..ak nije, tak no nepojede... HTP --( sak vite co to znamenaa...)
...tiez som sa stym viezol... ZLAAATAAA MOJA 105ka...
..
Miloshi vidim ze Snowman ta tam podrzal....
..
ono to ze z 1.2ky vyslapu vykon okolo 50kW..
je sposobene tymi 12Ventilmi a technikou VVTi..
..na to aby to auto ale ten vykom malo..musi byt v urcitych otackach..
skoro jak nexia..
..ak nije, tak no nepojede... HTP --( sak vite co to znamenaa...)
...tiez som sa stym viezol... ZLAAATAAA MOJA 105ka...
- Blue Lanos
super prispevok hlavne ten o tom to je ale cirkus
Inak kolko om tie kosacky tak zeru by ma zajimalo??
Hlavne tomu na tych 17" rimsoch sak to sa nemoze ani rozbehnut lebo aj ja citim na 15" miernu lenivost oproti 13" a to mam par kw teda viac
Inak kolko om tie kosacky tak zeru by ma zajimalo??
Hlavne tomu na tych 17" rimsoch sak to sa nemoze ani rozbehnut lebo aj ja citim na 15" miernu lenivost oproti 13" a to mam par kw teda viac
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ať se na mě někdo zlobí nebo ne, ale 1,2 a 17" kola. Je to krása,ale jen z venku. Všichni víme, že když auto vypadá truchu líp nebo se lyší od série, tak kde jaký típek se silným autem nás hecuje. Jede pomalu brzdí vás a když ho chcete předjet přidá. V tu chvíli mě napadne proč v NESI nemám třeba tří litr z omegy nebo něco silnějšího. Asi by frajírek čuměl. A jinač ja jsem se značkou spokojen i když o ní někdo říka, že je to mikrovlnka atd.
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zase chudak se skodovkou, CTETE
Natrel si mu to riadne a stim motorom to nema chibumilosh píše:Pozorne si projedte tento inzerat, cenu a motor a pak muj komentar a reakce na toto, kdo souhlasi?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no mne sa lubia ty...
co maju reci..."ze Dejvooo to co mash za auto ..??"
..a ked im povjem, ze je to kadet, na ktoreho zaklade bola urobena aj Asrta, a Tigra..
..taq cumii..
..a "ze neee , to tie koorejske plechy, a ze ani motory to nemaa dobree"..
..prve co som povedal ked som sa tomu kukol pod kapotu bolo " ..sak to je Opel.."
..a ked mu poviem ze Felda za 100 z 1.3MPi uz urcite hrdzava ...
..a Nexia za 100 z 1.5DOHC ..a zachovalaa.. ..taq uznaa..
..Ta Fabka vyzera sice pekne, ale to je asi taq vsetko..
..ja som skor zastancom vylepsovania jazdnych vlastnostiii..
..nez robenia kdejakych desingovych uprav..
..(aj ked nic z toho nevylucujem)..
co maju reci..."ze Dejvooo to co mash za auto ..??"
..a ked im povjem, ze je to kadet, na ktoreho zaklade bola urobena aj Asrta, a Tigra..
..taq cumii..
..a "ze neee , to tie koorejske plechy, a ze ani motory to nemaa dobree"..
..prve co som povedal ked som sa tomu kukol pod kapotu bolo " ..sak to je Opel.."
..a ked mu poviem ze Felda za 100 z 1.3MPi uz urcite hrdzava ...
..a Nexia za 100 z 1.5DOHC ..a zachovalaa.. ..taq uznaa..
..Ta Fabka vyzera sice pekne, ale to je asi taq vsetko..
..ja som skor zastancom vylepsovania jazdnych vlastnostiii..
..nez robenia kdejakych desingovych uprav..
..(aj ked nic z toho nevylucujem)..