Zase chudak se skodovkou, CTETE

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

milosh

Zase chudak se skodovkou, CTETE

Příspěvek od milosh »

Pozorne si projedte tento inzerat, cenu a motor a pak muj komentar a reakce na toto, kdo souhlasi? ;)

http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=30783
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

peter NR

Příspěvek od peter NR »

s tym motorom si mu to nandal...!!! :lol: ale mas recht - kto by to chcel, ved je to v podstate uplne nefunkcny model...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Kessler píše:Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
uz si na tom isiel? ja ano... napr.aj na renaulte kangoo 1,2 16V / 55kW...
proste ten motor je v oboch pripadoch slaby na to auto... pokial ides sam, cesta je rovna, pripadne sa zvazuje, nepotrebujes nic nalozit, nechces predbiehat a nikam sa neponahlas tak sa to da... :lol:
max vykon motora udavany pri skoro max otackach nemusi byt smerodatny... aj v mojom espere ma motor 66kW (po mojich drobnych upravach mozno malinko viac) a predsa tvrdim, ze je na tu kasnu slaby...
milosh

Příspěvek od milosh »

Asi tak, auto vypada rychleji nez jede a to je trapne v kazdem okamziku ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Z venku je to auto pěkný, ale ta cena je abnormálně vysoká. :? A motor je fakt slabota, ještě na takový auto, za ty prachy bych už chtěl aby to jelo. :D
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Snowmannn

Příspěvek od Snowmannn »

Kessler píše:Souhlasím s tím, že ta úprava je katastrofální, cena docela humorná a majitel naivní, ale nechápu ty narážky na motor...vždyť má jenom o 8 kW a 11 Nm míň než Nexia...na to že má o tři deci míň je to není špatné...vlastně má o 2,5 kW na litr objemu víc než Nexia, takže nevim vo co de...
no ber to tak ze je to o 8kw slabsie ako slabsia vlastne najslabsia verzia nexie (ktora ma mimochodom 10 rokov)
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Jel jsem v tom a přišlo mi to vcelku dostatečné...samozřejmě na můj styl jízdy :D Chápu že to může spoustě lidem připadat lenošné...prostě mi to ale přišlo jako nefér pomlouvání, podobně jako hlášky typu "dejwoo je nahovno, páč je to korejec"...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Kessler píše:Jel jsem v tom a přišlo mi to vcelku dostatečné...samozřejmě na můj styl jízdy :D Chápu že to může spoustě lidem připadat lenošné...prostě mi to ale přišlo jako nefér pomlouvání, podobně jako hlášky typu "dejwoo je nahovno, páč je to korejec"...
no z mojej strany to o tom nieje... iba proste mi nikto nevyhovori, ze tie 1,2-ky su dost nahovno... ked od nej nieco chces, musis ju drzat v otackach... to mi dost pripomina moje prve motorove priblizovadlo - Jawa 23 Mustang
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

no..
..
Miloshi vidim ze Snowman ta tam podrzal....
..

ono to ze z 1.2ky vyslapu vykon okolo 50kW..
je sposobene tymi 12Ventilmi a technikou VVTi..

..na to aby to auto ale ten vykom malo..musi byt v urcitych otackach..
skoro jak nexia..
..ak nije, tak no nepojede... HTP --( sak vite co to znamenaa...)
...tiez som sa stym viezol... ZLAAATAAA MOJA 105ka...
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

super prispevok :lol: :lol: hlavne ten o tom to je ale cirkus :lol: :lol:
Inak kolko om tie kosacky tak zeru by ma zajimalo??
Hlavne tomu na tych 17" rimsoch :shock: :lol: sak to sa nemoze ani rozbehnut lebo aj ja citim na 15" miernu lenivost oproti 13" a to mam par kw teda viac :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
pilot

Příspěvek od pilot »

Ať se na mě někdo zlobí nebo ne, ale 1,2 a 17" kola. Je to krása,ale jen z venku. Všichni víme, že když auto vypadá truchu líp nebo se lyší od série, tak kde jaký típek se silným autem nás hecuje. Jede pomalu brzdí vás a když ho chcete předjet přidá. V tu chvíli mě napadne proč v NESI nemám třeba tří litr z omegy nebo něco silnějšího. Asi by frajírek čuměl. A jinač ja jsem se značkou spokojen i když o ní někdo říka, že je to mikrovlnka atd.
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Re: Zase chudak se skodovkou, CTETE

Příspěvek od Miso29 »

milosh píše:Pozorne si projedte tento inzerat, cenu a motor a pak muj komentar a reakce na toto, kdo souhlasi? ;)

http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=30783
Natrel si mu to riadne a stim motorom to nema chibu :lol:
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no mne sa lubia ty...
co maju reci..."ze Dejvooo to co mash za auto ..??"
..a ked im povjem, ze je to kadet, na ktoreho zaklade bola urobena aj Asrta, a Tigra..
..taq cumii..
..a "ze neee , to tie koorejske plechy, a ze ani motory to nemaa dobree"..
..prve co som povedal ked som sa tomu kukol pod kapotu bolo " ..sak to je Opel.."
..a ked mu poviem ze Felda za 100 z 1.3MPi uz urcite hrdzava ...
..a Nexia za 100 z 1.5DOHC ..a zachovalaa.. ..taq uznaa..

..Ta Fabka vyzera sice pekne, ale to je asi taq vsetko..
..ja som skor zastancom vylepsovania jazdnych vlastnostiii..
..nez robenia kdejakych desingovych uprav..
..(aj ked nic z toho nevylucujem)..
pilot

Příspěvek od pilot »

Máě recht je pěkná ale co z toho?
Odpovědět

Zpět na „POKEC“