tachometr u Nubiry I
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
tachometr u Nubiry I
Neví někdo jak je vyřešenej tachometr? Je to klasika s náhonem, nebo už jen impulsy a nějaká elektronika uvnitř? Chtěl bych namontovat palubní počítač a jestli to nemá ten digitál, tak by to asi nešlo uvést do provozu. Našel jsem na netu stavebnice za docela slušný peníze.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Reklama
PECA uz ma ve sve nubi2 palubak, pisni mu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to bude stejny,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To je právě to co nevím. Někde sem četl, že byly ještě klasický náhony. Od kdy je tam elektronika ale nevím, vlastně ani to, jestli je tam vůbec. Každopádně zkusim PECU jestli se dozvím něco víc.milosh píše:to bude stejny,ne?
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Re: počitač
Je to tady:simone píše:kde je ta stavebnica???
http://www.jelineklu.wz.cz/Pocitac.htm
Ta levnější umí "jen" spotřebu a kilometry.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Re: PC
Já plyn nemám a tak jsem se po tom nepídil. Koukni tam a případně mu napiš. Mě odepsal rychle a ochotně.simone píše:a vie merať spotrebu na LPG???
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Stačí stahnout ceníkpetrm píše:Jasně bez schématu je to trošku problém ale jinak to nebude složitý jen sem nějak nevykoukal cenu tohohle zázraku
Naprogramovaný IO1 až IO3 včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . 599,-Kč
DPS kompletní i s DPS tlačítek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 120,-Kč
Kompletní stavebnice včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 699,-Kč
PP zhotovený a nastavený v krabičce - displej je volný bez krabičky
určeno pro individuální montáž včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . 2 899,-Kč
PP zhotovený a nastavený v krabičce - displej je v krabičce
určeno pro standardní montáž FIAT včetně poštovného . . . . . . . . . . 3 399,-Kč
Relé AUTO – není ve výše uvedených cenách, nutno přiobjednat . . . . . 50,-Kč
Mikrospínač – není ve výše uvedených cenách, nutno přiobjednat . . . . 10,-Kč
To je ta dražší varianta, levnější je tady:
Naprogramovaný IO1 až IO3 včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . 599,-Kč
DPS kompletní i s DPS tlačítek . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 120,-Kč
Kompletní stavebnice včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 380,-Kč
Kia Rio 1.25 CVVT COOL