co darovat priatelke na promocie??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
co darovat priatelke na promocie??
tak pani, trosku z ineho sudka..
pokecajme si, co kupit priatelke na promocie.. ma ich za mesiac a neviem, netusim.. samozrejme, ze kvety, ale co take, na co by mala pamiatku?
ockavam vase navrhy
pokecajme si, co kupit priatelke na promocie.. ma ich za mesiac a neviem, netusim.. samozrejme, ze kvety, ale co take, na co by mala pamiatku?
ockavam vase navrhy
- Reklama
Re: co darovat priatelke na promocie??
auto najlepsie daewoomazesk píše:tak pani, trosku z ineho sudka..
ockavam vase navrhy
robertka , hadry , eau de toilette .. je toho hafo..to musis vedet ty v cem jede..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Moji nexii za 50
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nebo stene, aspon 5L
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Pozor,Akri zase myslí na nějaké čertoviny!!!
to Mazesk:Musí to být něco trvanlivějšího,co vydrží dlouho. Já bych uvažoval třeba o nějakých pěkných (zlatých/stříbrných) náušnicích.Je to hned vidět a všichni se budou ptát,od koho je má.A budou o Tobě pochvalně mluvit.
to Mazesk:Musí to být něco trvanlivějšího,co vydrží dlouho. Já bych uvažoval třeba o nějakých pěkných (zlatých/stříbrných) náušnicích.Je to hned vidět a všichni se budou ptát,od koho je má.A budou o Tobě pochvalně mluvit.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067