Stěrače

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

sonny
Kontaktovat uživatele:

Stěrače

Příspěvek od sonny »

Opět jsem vymyslel jeden z nedůležitých, ale přes to zajímavých dotazů. Panové, poradíte mi, co mám dělat, aby mi neposkakoval levý (přední) stěrač? Už jsem z toho dost na dně, protože jsem nedávno kupoval kvůli tomu nový pár a skoro nic to neřešilo. Alespoň na chvíli pomůže, když Konkorem prostříknu ten kloub dole... Díky.
Lanos 1.5i, r.v.99
Reklama

orgi
Kontaktovat uživatele:

Re: Stěrače

Příspěvek od orgi »

sonny píše:Opět jsem vymyslel jeden z nedůležitých, ale přes to zajímavých dotazů. Panové, poradíte mi, co mám dělat, aby mi neposkakoval levý (přední) stěrač? Už jsem z toho dost na dně, protože jsem nedávno kupoval kvůli tomu nový pár a skoro nic to neřešilo. Alespoň na chvíli pomůže, když Konkorem prostříknu ten kloub dole... Díky.
mno, keby si to rozobral a poriadne vycistil? ja to sice tazko pristupne, ale za pol hodku to mas spravene.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

Jo až takhle :?: . OK, zkusím to. Díky.
Lanos 1.5i, r.v.99
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

sonny píše:Jo až takhle :?: . OK, zkusím to. Díky.
ja som mal strierace mierne hrdzave, tak som zobral kluc (tusim nejaka 12ka, 13ka), odmontoval stierace, vysmirgloval a nastriekal nanovo. mozno to tam mas iba poriadne spinave a o nieco sa to "cuka". a nejake poriadne mastidlo ako vazelinu by som tiez pouzil :)
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

Možná to tím bude, ale mě cukají "jen" když stírám dešťovou vodu. Když používám ostřikovače, tak jedou krásně hladce. Ještě i chvíli potom, ale když jedu v dešti a používám ten tempomat, tak se cukají...
Lanos 1.5i, r.v.99
dettektorr

Příspěvek od dettektorr »

Zkoušel jsi použít nějaký vosk na okna? Ono není úplně dobrý mít "suchá" okna bez vosku. Pak je povrch hrubý a stěrače skáčou.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

jj presne ked vycistim okna ze su jak nove tak to pri dazdi robi ramus ako keby som tam mal 5r. stierace a maju mesiac :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

Když prcka vydrbu, tak ho navoskuji a okna natřu prostředkem RAIN OFF (v podstatě tekuté stěrače).
Lanos 1.5i, r.v.99
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

sonny píše:Když prcka vydrbu, tak ho navoskuji a okna natřu prostředkem RAIN OFF (v podstatě tekuté stěrače).
hmm, to si az taky nezny k svojmu auticku? ;) ja zoberiem jarovu vodu a poriadne bo oblejem ;)))
sonny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonny »

orgi píše:
sonny píše:Když prcka vydrbu, tak ho navoskuji a okna natřu prostředkem RAIN OFF (v podstatě tekuté stěrače).
hmm, to si az taky nezny k svojmu auticku? ;) ja zoberiem jarovu vodu a poriadne bo oblejem ;)))
No fuj :!: . Minulý měsíc jsem ho myl každý víkend :D . Jsem na tohle tak trochu úchyl.
Lanos 1.5i, r.v.99
orgi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orgi »

sonny píše:
orgi píše:
No fuj :!: . Minulý měsíc jsem ho myl každý víkend :D . Jsem na tohle tak trochu úchyl.
ak je vonku a pekne a je cas, tiez sa citim takto uchylnejsie ;) osobne si drzim priemer kazde 2 tyzdne. ale tak naozaj (rucne umytenie exterieru + interieru, lesk, vosk + zalakovanie drobnosti) tak mozno raz za 4-5 mesiacov. to som potom ale zniceny jak kon :o)
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Myslím,že čisté auto není uchylárna.... :D
Jinak,mě poslední dobou taky trochu zlobí stěrače.Dělají strašný kravál při stírání.Měnit se mi je nechce,protože stírají perfektně,jen ten kravál mě už ničí. :roll:
to sonny:Co to je ten Rain Off?Kdo to dělá a kolik to stojí?Je to dobré?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
hladolef

Sterace

Příspěvek od hladolef »

sonny píše:Možná to tím bude, ale mě cukají "jen" když stírám dešťovou vodu. Když používám ostřikovače, tak jedou krásně hladce. Ještě i chvíli potom, ale když jedu v dešti a používám ten tempomat, tak se cukají...
Jsou dve moznosti,bud ti sterace tlaci hodne na sklo a nebo je tvrda guma(nekvalitni).Zapni motor vyjet sterace a vypni ho.Sundej raminka,koncovky steracu by se mneli dotykat skla jenom hranou (ne plochou).Ty same problemy jsem mnel s Evandou,dal jsem tam original Audi gumy a mam pokoj.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
orgi
Kontaktovat uživatele:

Re: Sterace

Příspěvek od orgi »

hladolef píše:
sonny píše:Možná to tím bude, ale mě cukají "jen" když stírám dešťovou vodu. Když používám ostřikovače, tak jedou krásně hladce. Ještě i chvíli potom, ale když jedu v dešti a používám ten tempomat, tak se cukají...
Jsou dve moznosti,bud ti sterace tlaci hodne na sklo a nebo je tvrda guma(nekvalitni).Zapni motor vyjet sterace a vypni ho.Sundej raminka,koncovky steracu by se mneli dotykat skla jenom hranou (ne plochou).Ty same problemy jsem mnel s Evandou,dal jsem tam original Audi gumy a mam pokoj.
ja som osobne kupil nejake cierne, neznackove v akcii a stieraju taktiez krasne :) ale tak po pol roku ich treba aj tak vymenit
sonny
Kontaktovat uživatele:

Re: Sterace

Příspěvek od sonny »

hladolef píše:
Je pravda, že když jsou v té poloze svisle, tak je spodní třetina přimáčknutá. Co s tím? Mám to ramínko ohýbat a zkoušet? Dík.
Lanos 1.5i, r.v.99
Odpovědět

Zpět na „LANOS“