[FOTO] - muzeum Ferrari a Lamborghini

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ondras
Kontaktovat uživatele:

[FOTO] - muzeum Ferrari a Lamborghini

Příspěvek od Ondras »

Minulý týden jsem se byl projet do Itálie. Hlavním cílem bylo Maranello a muzeum Ferrari. Díky příjemné náhodě jsem při projíždení vesničky Sant Agata Bolognese zmerčil fabriku a muzeum Lamborghini, které jsem tedy taky navštívil.

TADY

...najdete 358 fotek. Bohužel jsou trošku přeházené, musím poladit thumbnailovací skriptík, ale snad to nebude vadit. Jako ochutnávka pár vychytávek:

Řadový tříválec Ferrari. Ideální motor do Matize. Ovšem hlava mi nebere několik věcí. V hlavě i bloku je mnoho neidentifikovatelných otvorů. Je jich tam sakra více než sání a výfuky. Divný je i rozvodový převod 1:1. Holt experimentální motor. Jinak je to 1300ccm a 130koní. (btw na fotkách naleznete i jednoválec pro testování komponent F1)

Obrázek
Obrázek

V Lamborghini muzeu vidíte na linku!!

Obrázek

Značkový tuzing - karbon mračítka alá Lambo

Obrázek

Mňamka svody Ferrari F1

Obrázek

Zajímavý detail - od roku 1994 mají Ferrari F1 motory vstřiky před klapkama, nevíte někdo proč? Před tím byly "kasicky" až za...

Obrázek

Ano, ano, je to ital. Rezne i v muzeu :D

Obrázek

U zátiší s kotoučkem přeji příjemné prohlížení

Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

jeee zaujimavee a pekneeee moj team F1 :P :D Ferarri ma stroje j v Sinsheime neco mam aj na sajte.
To si tam bol len tak na vylete alebo sluzobka? My chodievame do Venezie :roll: pracovne :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Blue Lanos píše:To si tam bol len tak na vylete alebo sluzobka?
Soukromý výlet
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
milosh

Příspěvek od milosh »

ale nikde nevidim tveho matizka ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Jsou to káry jako hrom. Hlavně moji oblíbenci Ferrari GTO a Lamborghini Countach. To jsou best modely od F a L.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:ale nikde nevidim tveho matizka ;)
Obrázek
Obrázek

Fakt? ;)
|\/| /\ '|' | '/.

eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

pekny vylet to musel byt, a super foto ;)
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Blue Lanos

co to stalo taky vylet? :P
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
milosh

Příspěvek od milosh »

me by spis zajimalo kde jste spali, v nakym hostelu?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Blue Lanos píše:co to stalo taky vylet? :P
Kolem 6000 za benzín + 7.60e Rakouská známka + asi 25e mýto v Itálii a nějaké drobáky za jídlo a 24e za dvě osoby do F. muzea. Lambo bylo zadara.
milosh píše:me by spis zajimalo kde jste spali, v nakym hostelu?
My mladí se v klidu vyspíme v autě (2x pumpa u rakouské dálnice, 1x pláž u Jadranu v Itálii)
|\/| /\ '|' | '/.

milosh

Příspěvek od milosh »

tak to je do pohody 8)
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Ondras píše:My mladí se v klidu vyspíme v autě (2x pumpa u rakouské dálnice, 1x pláž u Jadranu v Itálii)
A to jste se vešli do Matize a ještě jste se dobře vyspali??? Pane jo. Asi jsme Matízka v tomto ohledu podceňoval.... :oops:
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Blue Lanos

:D no a to ma Ondras skupiny na oprednych miestach takze spat sa da hadam len v zadu ;)
Obrázek
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Blue Lanos píše::D no a to ma Ondras skupiny na oprednych miestach takze spat sa da hadam len v zadu ;)
Omyl - na delší výlety si určitě bere normální přední sedačky!
Iwoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iwoš »

Já jsem se včera taky vrátil z Itálie. No celkem nuda, ale mile mě překvapilo kolik tam jezdí Lanosů (převážně 3dvéřáky) a Matizů. Zvláště u Říma. Co se týče jestli Ferrari nebo Lamborgini, tak jedině Maserati Quattroporte, vím je to jiná třída, ale je to paráda.
Jde to se mnou z kopce :roll: A pěkně prudkýho! Lanos 3D 1.5
"Držel jsem vlka za uši." A. Breisky
Odpovědět

Zpět na „POKEC“