Mensi vykon?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

DREAM
Kontaktovat uživatele:

Mensi vykon?

Příspěvek od DREAM »

hrozne ted pozoruju zhorseni vykonu..ne ze by auto nejelo,ale zda se me,ze to musim ted hoodne tocit ..vsechny rychlosti kolem 4 tisic,aby to jelo jak chci..

dost casto se me zda,ze motor nechce tahnout a rozmejsli se jestli tahnout pri nejakych chvilich .. nemate na nejaky typ? ikdyz jsem rozhodnut zajet na diagnostiku..vim,ze to muze byt cimkoliv..

edit: dela to i na benzin i na lpg
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

no nechci strasit, ale mohlo se ti to pridrit vinou nedostatku oleje :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

no na to uz jsem taky myslel .. by me pak stvalo,ze nezasvitil ani olej lampicka nia check..no doufam,ze to tim nebude..jak to zjistim nejrychlejc?
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

vzduch. a palivový filtry jsou OK?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

vzduhovej je novej..palivovej nevim..dela to i na lpg to jde pres stejny..?? jsem hroznej amater

ono to jede,ale dyl to trva nez to poradne jede...jel jsem 140 a prislo me ze se to vic trapilo..drive jsem to palil 180 a jelo to mooc pekne..ted musim vsechny rychlosti vytocit do 4 tisic aby se pekne chytali dalsi rychlosti..

mam asi i trosku deravej vejfuk,ale to s tim nesouvisi,uz me nekape z vejfuku,ale tak 40cm pred vejfukem..
Naposledy upravil(a) DREAM dne pon dub 24, 2006 21:43, celkem upraveno 1 x.
orgi
Kontaktovat uživatele:

Re: Mensi vykon?

Příspěvek od orgi »

DREAM píše:hrozne ted pozoruju zhorseni vykonu..ne ze by auto nejelo,ale zda se me,ze to musim ted hoodne tocit ..vsechny rychlosti kolem 4 tisic,aby to jelo jak chci..

dost casto se me zda,ze motor nechce tahnout a rozmejsli se jestli tahnout pri nejakych chvilich .. nemate na nejaky typ? ikdyz jsem rozhodnut zajet na diagnostiku..vim,ze to muze byt cimkoliv..

edit: dela to i na benzin i na lpg
ja mam podobny problem, ktory pozorujem posledny tyzden ;( olej je takmer novy, vzduchovy filter tiez.. (je ale jeden z tych lacnejsich).

som zvedavy na reakcie a skusenosti ostatnych. mne to robi vsak iba na LPG, benzin nie. a pozorovat to iba prakticky, ked mam zaradenu trojku pri 30-40km/hod.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

no to ne, no.... a brzdy ti nevisí, třeba ručka nebo tak?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

DREAM píše:no na to uz jsem taky myslel .. by me pak stvalo,ze nezasvitil ani olej lampicka nia check..no doufam,ze to tim nebude..jak to zjistim nejrychlejc?
Check Ti olej nehlida. A kontrolka oleje se rozsviti, az kdyz neni mozny udrzet nastaveny tlak oleje, coz ale vetsinou znamena, ze uz tam v podstate zadnej neni.
DREAM píše:vzduhovej je novej..palivovej nevim..dela to i na lpg to jde pres stejny..?? jsem hroznej amater
Nejde to prez stejnej. Benzin a LPG naji ruzne palivove filtry.

A jen takova blbost, jde Ti to na vsechny valce?
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

takze palivovym filtrem to asi neni...

ono to jezdi dobre..jen mam subjektivni pocit,ze mam tak 80 koni na 1,5t -.. misto 106 :-))
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

DREAM píše:takze palivovym filtrem to asi neni...

ono to jezdi dobre..jen mam subjektivni pocit,ze mam tak 80 koni na 1,5t -.. misto 106 :-))
Ja jen ze si psal o tech 140, to by sedelo na to, ze to jede jen na 3 valce.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

No to by se ale projevilo na zvuku motoru,ne? Spíš bych řekl, že se motor "dusí", takže bych prohlídl veškerý věci související se vzduch. filtrem a nebo tou plynovou soustavou. Podotýkám, že jdou to je doměnky, vyprodukované selským rozumem.

Mimochodem, jak píšeš, dáváš tomu docela kouř už za studena, takže motor bude asi pěkně "jetej" ;) ,co?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

djpsx píše:No to by se ale projevilo na zvuku motoru,ne? Spíš bych řekl, že se motor "dusí", takže bych prohlídl veškerý věci související se vzduch. filtrem a nebo tou plynovou soustavou. Podotýkám, že jdou to je doměnky, vyprodukované selským rozumem.

Mimochodem, jak píšeš, dáváš tomu docela kouř už za studena, takže motor bude asi pěkně "jetej" ;) ,co?
Ja abych se priznal, tak slysim, ze to zni jinak, ale ze bych podle zvuku poznal, ze to jsou 3 valce, tak to nepoznam. Jediny, jak to poznam je, ze necham motor bezet na volnobeh a dam si ruku k vyfuku.
djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

njn, já to poznám (jako jednu z mála věcí) díky zkušenostem ze Škody 120. Sice to je rozdíl, ale podstata je stejná. Pravda je, že u Nubiry se mi to ještě nestalo, ale poznal jsem to u Calibry a 206ky.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

ja to poznam na zvuku .. vejfuk se klepe,ale to asi souvisi s tim,ze mam deravy..tece me z nej voda tak 1/3 pred koncovkou .. musim koupit novej..
nemohlo by to byt tim? nekdo rika,ze jo..
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

a neni jednodusi si zajet do servisu?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“