NEXIA Výmena remeňa + kladky

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Rodis

NEXIA Výmena remeňa + kladky

Příspěvek od Rodis »

Po výmene remeňa a oboch kladiek /materiál za 3 800 Sk/ sa mi cca po 15 km začal z motora ozývať pravidelný klepot. našťastie som to ešte stihol do servisu po vlastných kolesách. Zistená chyba - jedna z tých kladiek sa totálne "rozsypala". Samozrejme tá za 2 400Sk. Našťastie zatiaľ som nič iné nezistil /ako ďalší dôsledok/ a teraz po druhej výmene motor "šlape". Tá prvá bola vraj MADE IN JAPAN a táto je anglická. Dnes ani nové nie je 100%. :!: :!: :!:
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Tak jsou značky, které nedělají nic jiného, než že do svých krabic balí ty díly, které v jiných fabrikách neprošly výstupní kontrolou, třeba QH je tímto úplně pověstně a vhodné, jen když chcete auto prodat.
ppp

Příspěvek od ppp »

To s tym QH mas niecim podlozene? Ie mi o to, ze mam v espere lambdu od QH a blbla uz od zaciatku (zsitil som az teraz po 10tkm, ked uz blba uplne) ale pripisoval som to mozne netesnosti medzi parohmi a hlavou, lebo krajnby steft je fuc.
Habron

Příspěvek od Habron »

ppp píše:To s tym QH mas niecim podlozene? Ie mi o to, ze mam v espere lambdu od QH a blbla uz od zaciatku (zsitil som az teraz po 10tkm, ked uz blba uplne) ale pripisoval som to mozne netesnosti medzi parohmi a hlavou, lebo krajnby steft je fuc.
Podložené to mám pouze tvrzením tří mechaniků (dva z jiného servisu). Nemůžu posoudit, jestli je to pravda, nebo ne. Samozřejmě, neviděl jsem, jak to tam balí do krabic.
Habron

Příspěvek od Habron »

Vlastně jedna negativní zkušenost by byla. Kolega koupil vodní pumpu QH, protože byla levná, ale po půl roce šla do ........
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no ted sem si taky obednal dily o neco levneji nez normalne sou v kramech, krč dily - znate nekdo o tom neco??? no a prisli mi klouby a tyky kazdy byl jiny, jeden mel modry perka kolem gumicek a druhy striberny i okem bylo poznat ze jeden je kvalitnejsi nez ten druhy, tak premyslim jestli taky neco takovyho nedelaj
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
peter NR

Příspěvek od peter NR »

ppp píše:To s tym QH mas niecim podlozene? Ie mi o to, ze mam v espere lambdu od QH a blbla uz od zaciatku (zsitil som az teraz po 10tkm, ked uz blba uplne) ale pripisoval som to mozne netesnosti medzi parohmi a hlavou, lebo krajnby steft je fuc.
ja to mam podlozene jednym zlomenym zvislym capom, jednym piskajucim loziskom (po 7tis.km) a jednym trhajucim sa ulozenim tlmica...
mne osobne staci... :roll:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
milosh

Příspěvek od milosh »

Kamos ma slevu v autokelly, tak to beru obcas i tam, krome krce...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“